Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
Fotografia ślubna jest dość skomplikowanym i złożonym problemem daleko innym od poklasku zbieranego na Forum. Dlatego też mojego najlepszego zdjęcia ślubnego nie mogę zamieścić na Forum. Ale myślę, że byłbyś bardzo zawiedziony. To ostatnie to zwykły pstryk.
Skąd od razu założenie, że byłbym zawiedziony?
Jeżeli z jakiś osobistych powodów masz obawę przed wystawieniem do opini publicznej twojego jednego z najlepszych zdjęć ślubnych, to uszanuj odwagę tych, którzy wystawiają swoje zdjęcia na forum i które bez wyjątku wyśmiewasz, krytykujesz i w totalnej większości negatywnie oceniasz.
Może właśnie przez pryzmat faktu, że wystawienie zdjęcia do oceny na forum tak rygorystycznie oceniającym jak canon-board jest pewnego rodzaju odwagą okazałbyś trochę umiaru i nie kopał leżącego?
Jak następnym razem będziesz szydził z czyiś zdjęć to przypomnij sobie, ile odwagi kosztowałaby ciebie podobna publikacja
Bo okazuje się, że jednak zbyt wiele :]
Jeżeli potrzebujesz bardziej prywatnej atmosfery do pokazania swojego co lepszego zdjęcia ślubnego (a nie jak sam to określiłeś zwykłego pstryka) to prosilbym wysłać mi na PM, lub maila: foto.kozlowski[@]gmail.com taką właśnie Twoja pracę

Teraz mam drugie pytanie: czy mógłbym obejrzeć jedne z twoich lepszych zdjęć portretowych?