Tak tyle, że od słońca![]()
Tak tyle, że od słońca![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiusz, tak z ciekawości tylko zapytam:
czy masz zgodę tych osób (zwłaszcza chodzi mi o te dziewczyny w strojach kąpielowych)
na publikację zdjęć ?
dorabiasz jako paparazzo?
Luudzie, odpuśćcie sobie już no... Najwyżej będą go sądzić o bezprawne wykorzystanie wizerunku i będzie musiał usunąć zdjęcie z neta i tyle. Chyba że jakiś prawnik-wymiatacz się trafi i udowodni mega straty moralne i będzie jakaś kara finansowa.
Podniecające, co nie?
Sergiusz, mam nadzieję, że nie pogniewasz się o wstawienie jednego zdjęcia w Twoim wątku. Natchnął mnie kolejny słoneczny dzień za oknem, wcześniejszy powrót do domu (bo dzieci chore...) i podobny voyerystyczny plażowy klimat
Zdjęcie przedstawia dwóch sympatycznych niemieckich pater familias, przybyli na motorach, wszyscy w dziarach. Od razu poczułem sympatię, bo mam też taką burzę włosów...
Pozwoleń, rzecz jasna nie wziąłem, więc czekam na pozew
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Tam gdzie sytuacja tego wymaga też nie ma twarzy a jeśli są to rozmyte http://img366.imageshack.us/img366/2199/wbieguml6.jpg (zdjęcie z początku tego wątku. )
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie wierzę, Sergiusz ma avatar!![]()