Coś czuje że jednak nie trafiłeś w sedno, nie czujesz klimatu tego wątku, artyzmu Sergiusza i jego poczucia humoru i nawiązywania jego zdjęć do życia forum, etc. Zdjęcia to gnioty, wiadomo, i Sergiusz też dobrze o tym wie, raczej to wątek streszczający życie CB i z tego punktu widzenia jest on dobry... Tylko dziwie się, że moderatorzy i administrator godzą się na taki wątek w tym dziale. Moim zdaniem powinien być w jakimś HP.
Jak pięknie Kamil nazwałeś moje zdjęcia! Wątek założyłem w tym miejscu bo nie załapałem do końca regulaminu ale on jakoś się zmienił. I przedyskutowaliśmy to już aby w tym miejscu został. http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=116
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
.....oki to się nie wtrącam ....
Eosiak- Śmiało! Nie wtrącasz się. Zapraszam na moją drogę.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Komu w drogę temu czas... Spadam do domku.
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 08-01-2009 o 22:41 Powód: Automerged Doublepost
...hmmm to mam nie zły debiut .....Igor58 Przepraszam !!! nie zrozumiałem początkowo przesłania .....Fajny domek plazmy brak ;-)
Plazma w kuchni? Stoi w stołowym.
Mam nadzieję Sergiuszu, że nie zapomniałes wystawić tej fotki w konkursie najlepszego, grudniowego zdjecia miesiąca?:-)
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Wszystko byłoby fajnie, tylko ten rodzaj humoru (ciężki jak ołów) mi nie odpowiada.
Zdjęcia były gniotami od początku, jeśli już robić jaja to z większą finezją.
To jest poziom kawałów o blondynkach.
Sergiusz jesteś moim cichym idolem!!!!
Dobrze, bardzo dobrze![]()