Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1613

Wątek: [Sergiusz] Moja droga

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie Odp: Pamiątka znad morza.

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    http://img237.imageshack.us/img237/6505/p1014085.jpg

http://img514.imageshack.us/img514/1009/p1014081.jpg

Pamiątka znad morza.

Oficjalne Oświadczenie

Oświadczam się, że do dnia 3 09 2009 od dnia 14 08 2009 udaję się w podróż służbową czyli na urlop. Celem mojej podróży będzie wymiana wadliwej pamiątki. Pamiątka jak to pamiątka. Niby nic specjalnego ale powinna pamiętać. A moja nie pamięta nic a nic. Jak to mówią ni w ząb. Śliczna jest, to prawda ale miała pamiętać. Po prostu cała pamięć gdzieś uszła. Gdzie? W sumie co może mnie obchodzić gdzie? Powinienem ustalić którędy. Jak to zrobić? Najlepiej przeprowadzić test.

Test

Poprzez imitację otworu gębowego pamiątki napuściłem do jej wnętrza nieco pamięci zapisanej w systemie binarnym. Dodałem trochę kontrastu aby łatwiej było znaleźć ewentualną nieszczelność pamiątki. I co? I nic. To znaczy dalej nic nie pamięta. Ale i nic nie uszło. Może za mało pamięci? Tej napuszczonej czy wewnętrznej? Proponuję powtórzyć test. Uściślić warunki i obostrzyć kryteria. Może powinienem zacząć od ergonomii? Każdy test od tego się zaczyna. W wyniku testu odpadł ogon. Ogon pamiątki. To pod nim znalazłem dziurę. Ale skoro to test to powinienem sprecyzować. Pod ogonem znajduje się otwór. To dzięki temu odkryciu znalazłem rozwiązanie.

Podsumowanie

Już wiem skąd ten cały smród związany z utratą pamięci. Pamiątka nawaliła!

Pozdrawiam!
    I znów nawaliła! Chińska tandeta. Jadę po kolejną. Ale tylko na tydzień. W końcu kryzys. Nie zabieram sprzętu, tabletów i innych takich gdzie zamaskowany jest aparat fotograficzny. Będę odpoczywał pełną gębą... również od fotografii.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie Odp: Pamiątka znad morza.

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    . Nie zabieram sprzętu, tabletów i innych takich gdzie zamaskowany jest aparat fotograficzny. Będę odpoczywał pełną gębą... również od fotografii.
    Kłamałem, rzecz jasna...

Salon przetestuje jutro...
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów