Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1613

Wątek: [Sergiusz] Moja droga

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: [Sergiusz] Moja droga

Cytat Zamieszczone przez greg01 Zobacz posta
    No fakt, ten watek nie ma nic wspolnego ze sztuka i powinien nosic tytul - jak psuc migawke na bezsensowne pstrykanie
    Myślę że powinieneś wszędzie tam gdzie nie ma sztuki nieść ten kaganek oświaty.
    Widzę tylko jeden problem możesz się nie wyrobić czasowo i to nawet jak będziesz pisał tylko na tym forum .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie Odp: [Sergiusz] Moja droga

Cytat Zamieszczone przez p0m Zobacz posta
    dlaczego musicie ciągle powtarzać i wyrzucać autorowi wątku, że jego "pstryki" są "nędzne", "fatalne" itd? to jego wątek i wrzuca co mu sie podoba, a z tego co widzę duża grupa osób próbuje go uświadamiać/poprawiać/usprawniać (niepotrzebne skreślić)...

i ciągnie się to przez 152 strony wątku. widzę, że niektórzy z Was chcą bardzo być strażnikami fotograficznej normalności, tudzież estetyzmu;] (a czasami nie podpierając się swoimi fotkami, tylko jakiś tam autorytetów.. pff)

i żeby nie było - Sergiusza adwokatem nie jestem.
    uwazasz ze nalezy przyklaskiwac autorowi ktory robi kiepskie zdjecia? To jest forum, miejsce w ktorym zdjecia sie pokazuje i nie koniecznie musza sie one podobac, ja gdyby mi ktos pisal pod zdjeciami, ze sa fatalne zastanowil bym sie nad swoja fotografia i wyciagnal wnioski, nie traktowal tego jako atak na mnie, nie obrazal sie, zrobil bym cos aby moje przyszle zdjecia staly sie lepsze.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Myślę że powinieneś wszędzie tam gdzie nie ma sztuki nieść ten kaganek oświaty.
    Widzę tylko jeden problem możesz się nie wyrobić czasowo i to nawet jak będziesz pisał tylko na tym forum .
    ja mysle ze jako moderator Ty powinienes o to bardziej zadbac

Uprawnienia umieszczania postów