???
???
Zielony trabant z zieleńszymi drzwiami - symbol nadziei, która umiera ostatnia :grin: Na szybie tych zieleńszych drzwi to coś ciekawego piszą?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Nie zwróciłem uwagi.
Tak przeglądnąłem portfolio i mam pytanie: gdzie można na te słynne warsztaty do Ciebie się zapisać?![]()
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Konsolidacja zieleni. Jasnozieleni na lewo ciemno na prawo a tu razem i prawie pasuje. Mój pierwszy samochód też był zielony ale był w o niebo gorszym stanie. Koledze, który go kupił złamał się...
Ano, nie każda. Zielony symbolizuje nieśmiertelność, a trabant jest symbolem siermiężności czasów komuny. Zieleńsze symbolizuje bardziej, a całości dopełnia tabliczka <zakaz fotografowania> ukazująca cenzurę w PRL. Dzisiaj możemy się z tego pośmiać, ale jakby te wszystkie symbole poskładać do kupy?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Warsztaty- dzisiaj przyczepiłem w nowym studio ostatni kawałek sufitu. Jutro przyczepię do ściany specjalny pantograf do kontry i powiedzmy, że będzie można wykonywać zdjęcia. Ale i tak będę musiał zrobić podłogę i kibel. Tak, że na warsztaty przyjdzie jeszcze trochę poczekać. Do tego dzięki forumowemu koledze uwikłałem się w pewien projekt i kolejne miesiące będę raczej bardzo zajęty. Do tego dojdzie jeszcze jesienią robienie zdjęć na pewien portal informacyjny i do czasopisma związanego z moją mazowiecką wioską.
Za komuny jak za komuny, za okupacji było gorzej a jak wiemy im gorzej tym lepiej. Dla tego też się z tego śmiejemy choć wielu do śmiechu nie było.