też lubię zdolny śląsk
a ten wątek to mój ulubiony
też lubię zdolny śląsk
a ten wątek to mój ulubiony
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
A próbowałeś podejść pod kolumnę, zadrzeć do góry głowę i krzyknąć: PAN TU NIE STAŁ!!!
A swoją drogą to nie wstyd Ci takie ładne zdjęcia pokazywać![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Trochę wstyd. A skąd wiesz, że nie stał? Kolumnę po wojnie postawiono już jako kopię nie w tym samym miejscu co oryginał i przesunięto o jakieś siedem metrów. Zapewne trochę waży i były obawy, że wpadnie do przebiegającego pod placem tunelu trasy WZ.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
No cóż,zdradzę sekretA skąd wiesz, że nie stał?.Usłyszał w kolejce...:-)
Fakt. Z kolejki można wiele się dowiedzieć. Raz stałem w korku w Splicie i dowiedziałem się, że to nie korek a kolejka na prom. Szkoda, że po dobrej godzinie.![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Drugie i trzecie z ostatniej wrzuty się podobają. Pierwsze niestety nie, ze względu na niedoświetlenie sporej części kadru.
A co temu Bristolu się stało? Sylwester był zbyt suty, że tak go jeszcze po tygodniu na plecy kładzie?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Przyjemnie było zajrzeć do twojego wątku Sergiuszu, nie tylko czytając ale i oglądając.
Widać dystans do zdjęć, riposty ilustrowane świadczą o sporym i dobrze skatalogowanym archiwum zdjęć różnych, którym czasem zdało by się prostowanie albo inne zabiegi, ale rozumiem że zamieszczanie na szybko wglądówki prosto z puchy zrzuconego na dysk - takim zabiegom nie służy i sporo osób się z tego powodu wyżywa. Lubisz fotografię i podchodzisz do tematu bez kompleksów - co mi się bardzo podoba. A stfory to Mastino neapolitano czy Dog de Bordeaux? Jak myślisz?
Ostatnio edytowane przez Andrzej Max ; 05-01-2012 o 14:49 Powód: Automerged Doublepost