Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1613

Wątek: [Sergiusz] Moja droga

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez y3k Zobacz posta
    Oj tam, poczytaj wątek od początku, Sergiusza na początku jego "drogi", też mocno naciskali na techniczne detale itp., potem stali użytkownicy się do jego "stylu" przyzwyczaili i teraz czasami nowi userzy się po wyżywają. W porównaniu do innych użytkowników Sergiusz się tą krytyką absolutnie nie przejmował, podczas gdy inni użytkownicy zniknęli by z tego forum albo zmienili system, Sergiusz trwał i chyba osiągnął w ten sposób Nirvanę lub jak on pisze 7 niebo. On po prostu "miał na to wyje..." nawet wtedy kiedy dzisiejsza młodzież jeszcze tego terminu nie wymyśliła...
    Sergiusz czekam na nowe zdjęcia i mam nadzieje, że „Moja droga do siódmego nieba, czyli im gorzej tym lepiej” będzie w przystępnej cenie i nikomu nie będzie się opłacało jej skanować i publikować w sieci
    skoro mnie cytujesz to chyba Chodzi Ci o mnie a sądząc po tym że Sergiusz zarejestrował się poł roku wcześniej to nie wiem skąd ten wywód i nie jestem pierwszy raz w tym wątku jak już pisałem tylko że tak powiem szala się przebrała musiałem to napisać

A i dodam wracając do zdjęć Sergiusza że chyba jest Hipsterem jak sobie tak przeglądałem te jego "prace" to od razu na myśl przyszedł mi fragment tego filmiku od 1:20 do 1:34 minuty

http://www.youtube.com/watch?v=PSG4GuK7nZc
    Ostatnio edytowane przez PrzemQs ; 09-12-2011 o 19:08

Uprawnienia umieszczania postów