chyba trochę przesadziłeś
Pamiętaj że z dobrej krytyki nauczysz się więcej
chyba trochę przesadziłeś
Pamiętaj że z dobrej krytyki nauczysz się więcej
Widzę, że moje fotografie a w zasadzie fotogramy ślubne podnoszą niepotrzebnie ciśnienie powodując zbędny luz na zwieraczach. Jeśli ofiara jest dodatkowo obarczona nałogiem onanizmu ( sprzętowego ) może to źle się skończyć w najlepszym przypadku mokrą plamą na portkach. Niestety z tego co widzę jednemu puściło po całości tak, że plama nie dość, że lepka to i śmierdząca. Tak zwany mokry bączek. Bywa. Może za dużo używa ręcznego Dilatatora lub Ketonalu łykanego w pewnych kręgach. Zresztą to nie mój problem. Ale w odpowiedzi puszczę swojego. Niech sobie polata.
Bączek
Nie mniej uważam, że to lekkie przegięcie
Pały
Ale w sumie to rozumiem bo w kontekście wypowiedzi da się wyczuć smutek wspomnienia po niej. I aby do reszty rozluźnić atmosferę
motylek
Ślubne za rok.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Fajna riposta![]()
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Prosiłbym bardzo o zachowanie kultury wypowiedzi.
Próby kontynuacji dyskusji w stylu zaproponowanym przez ołówka będą karane banami.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Myślę, że atmosfera została do reszty oczyszczona ze zgrzytów
czy 'Olek' to również chęć pokazania pewnego absurdu na tle śmiertelnej powagi?
Canon 5dmarkII, Canon 500d, C 18-55 f/3.5-5.6 IS, C 50 f/1.8, C 35 f/2.0, T 70-200 f/2.8, Samyang 8, C Speedlite 430EX II i inne drobne
wg mnie ten wątek nie ma juz nic wspólnego z galerią a dalsza kontynuacja tych "rozmów" powinna być przeniesiona w inne miejsce...
humor przeplata się z ciekawymi uwagami, zaciętymi i zjadliwymi komentarzami...
bardzo ciekawe choć nie zawsze pouczające, ale od pouczania są proboszczowie
a prowokacje sergiusza dodają pazura dyskusjom
fotki gospodarza wątku często jawią mi się jako szkice i koncepcje do dowolnej interpretacji i możliwości rozwijania pomysłów.
może to wszystko nie zawsze ma sens, ale sztuka niekoniecznie jest sensowną.
mnie się to podoba!
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
dlatego ze jest jedna fotografia a potem kilka stron rozmów nie na temat... dział nazywa się Galerie a od takich rozmów jeste coś takiego jak Hydepark...
ja osobiście w tym wątku nie widzę nic co ma wspólnego z Galerią szczególnie komentarze niektórych forumowiczów..
wg mnie Galeria to wstawianie zdjęć i dzielenie się opiniami o nim, a nie o ich właścicielu