Pasek jaśniejszej skóry nad brwią modela i bardzo komicznie oświetlona jego ręka - jakby miał jakiś przeszczep. Ręka panny młodej wygląda jak udko kurczaka, ramię jest znacznie skrócone perspektywą a na dodatek prawie całkowicie zasłonięte przedramieniem. No i ta pięknie usyfiona szyba w głębi ostrości, bo fajnie jest focić 29mm 6.3 i walnąć lampą. No i to przepiękne zmiękczenie - istna poezja photoshopowych filtrów.
Piękne zdjęcie!
a dla czyich jaj prezentujesz tu zdjęcia ?
no comment...
a czyli swoich jaj , wszystko jasne
no comment...
Bardzo wesoły album![]()
:-P
Trochę to trwało zanim w końcu ktoś napisałeś w temacie zdjęcia a nie mojej osoby czy podsumowania wątku. Doceniam to i w nagrodę wyślę ( jak odnajdę w poczcie adres) czasopismo Lustrzanka, które się dzisiaj ukazało.
Samo zdjęcie wykonane jest bez lampy błyskowej i do tego prosto z puszki bez obróbki poza zmniejszeniem i wyostrzeniem.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
a to przez pończochę, czy szkło bez powłok było?![]()
Żadnych pończoch i zwyczajny obiektyw.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Zmieniło się wiele w twojej tworczości od początku robienia zdjęć.
Ale wiesz co... bardzo podobały mi się twoje pierwsze strzały. Chwytałeś takie tatalnie groteskowe momenty, zahaczałeś o współczesną fotografie dokumentalną. Podoba mi się to, ale rozumiem, ze w życiu trzeba wszystkiego spróbować stąd te slubniaki
ale i one sa w porządku
powodzenia na dalszej drodze fotograficznej![]()