Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1613

Wątek: [Sergiusz] Moja droga

Mieszany widok

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Jako posiadacz aparatu na C od dłuższego czasu obserwuję to forum, z przyjemnością oglądając co poniektóre fotki.
    Sam zajmuję się głównie pstrykaniem wakacyjno samolotowym i dopiero niedawno tak na dobre połknąłem bakcyla fotograficznego, rozpocząłem studiowanie mądrych ksiąg i częstsze zabawy z aparatem (może to do czegoś doprowadzi ).
    Zastanawiałem się czy w ogóle zabierać głos, zwłaszcza że nie byłem w stanie (po parunastu stronach nie dałem rady) prześledzić wątku w całości. Nie mam wiedzy by oceniać zdjęcia pod kątem technicznym, skupię się więc na ocenie subiektywno emocjonalnej.
    Do mnie te zdjęcia nie przemawiają, wręcz rażą. Nie tego spodziewałem się po Osobie w pewnym sensie znanej na forum, tym bardziej dziwią mnie wypowiedzi samego autora, wytykającego błędy w zamieszczonych własnoręcznie "dziełach".
    To po co je zamieszczać?
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smok Zobacz posta
    Jako posiadacz aparatu na C od dłuższego czasu obserwuję to forum, z przyjemnością oglądając co poniektóre fotki.
    Sam zajmuję się głównie pstrykaniem wakacyjno samolotowym i dopiero niedawno tak na dobre połknąłem bakcyla fotograficznego, rozpocząłem studiowanie mądrych ksiąg i częstsze zabawy z aparatem (może to do czegoś doprowadzi ).
    Zastanawiałem się czy w ogóle zabierać głos, zwłaszcza że nie byłem w stanie (po parunastu stronach nie dałem rady) prześledzić wątku w całości. Nie mam wiedzy by oceniać zdjęcia pod kątem technicznym, skupię się więc na ocenie subiektywno emocjonalnej.
    Do mnie te zdjęcia nie przemawiają, wręcz rażą. Nie tego spodziewałem się po Osobie w pewnym sensie znanej na forum, tym bardziej dziwią mnie wypowiedzi samego autora, wytykającego błędy w zamieszczonych własnoręcznie "dziełach".
    To po co je zamieszczać?
    Bo tak.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Bo tak.
    No to się dowiedzieliśmy :-D
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Uprawnienia umieszczania postów