no ale chyba jak się komś nie podoba "dokumentacja widzenia świata przez Sergiusza" to może napisać ze zdjecia sa do d... (o ile oczywiscie tak uwaza)?
Po to chyba jest ten wątek, żeby dyskutować o zdjeciach?
I tylko dodam, bo mogłem zostać źle odebrany. Nie warto pokazywać, bo jak jesteś zadowolony ze swojego zdjęcia, to pozytywne komcie specjalnie, tego zadowolenia nie zmienią. To miałem na myśli. A cudzych zdjęć nie oceniam z zasady (kiedyś tak, ale dorosłem). Może poza wypocinami kotleciarzy. Ale oni biorą za to kasę i dobrze jakby ich zdjęcia były porządne.
Pokazuj dalej. Miło się ogląda zdjęcia bez zadęcia.![]()
Ostatnio edytowane przez jellyeater ; 26-06-2013 o 07:50
W takim razie ten watek jako jedyny tu na forum gdzie autor wystawia zdjecia ma nie byc krtykowany. Moze mi zatem ktos powiedziec co mozna w tym watku pisac a czego nie?![]()
Ostatnio edytowane przez greg01 ; 26-06-2013 o 07:58
Sztuka na zdjęciu jest wtedy, gdy spełnione są następujące warunki:
- Jest na nim panna młoda.
- Wartość przysłony zawiera się w nieprzekraczalnych granicach f:2.0~f:1.2.
- APARAT ustawił ostrość.
Do trzech razy sztuka.
Bardzo skuteczny'Sergiusz to lep na trole...'
Ponadto autor najlepszego IMHO wątku CB. Jeden z kolegów robiących tu świetną robotę.Oby jak najdłużej.
Kuba1
4. tylko ff![]()
ebe ebe
A ktoś Ci tu czegoś zabrania? Jeśli Ty masz prawo napisać tutaj, że zdjęcia są "be" to ktoś inny ma prawo się do tego odnieść - nie rozumiem za bardzo Twojego pytania.
Czasem szkoda jednak że nie ma tu lajków.
Jest jeszcze świetny wątek Jacek_73.
Ale Ci Sergiusz robimy śmietnik w wątku - jeśli chcesz żeby to posprzątać (mogę wyciąć do Hydepraku) to pisz PW.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner