Strona 154 z 162 PierwszyPierwszy ... 54104144152153154155156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 531 do 1 540 z 1613

Wątek: [Sergiusz] Moja droga

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Domyślnie Odp: [Sergiusz] Moja droga

Cytat Zamieszczone przez Olka i Jacek Zobacz posta
    To dokumentacja widzenia świata przez Sergiusza
    Po przeczytaniu paru/parunastu stron staje się to oczywiste. To specyfika tego wątku. Również nie rozumiem niektórych na siłę próbujących nawracać Gospodarza na "jedyną właściwą drogę"

Pełne uzależnienie

no ale chyba jak się komś nie podoba "dokumentacja widzenia świata przez Sergiusza" to może napisać ze zdjecia sa do d... (o ile oczywiscie tak uwaza)?
    Po to chyba jest ten wątek, żeby dyskutować o zdjeciach?

Pełne uzależnienie

I tylko dodam, bo mogłem zostać źle odebrany. Nie warto pokazywać, bo jak jesteś zadowolony ze swojego zdjęcia, to pozytywne komcie specjalnie, tego zadowolenia nie zmienią. To miałem na myśli. A cudzych zdjęć nie oceniam z zasady (kiedyś tak, ale dorosłem). Może poza wypocinami kotleciarzy. Ale oni biorą za to kasę i dobrze jakby ich zdjęcia były porządne.

Pokazuj dalej. Miło się ogląda zdjęcia bez zadęcia.
    Ostatnio edytowane przez jellyeater ; 26-06-2013 o 07:50

W takim razie ten watek jako jedyny tu na forum gdzie autor wystawia zdjecia ma nie byc krtykowany. Moze mi zatem ktos powiedziec co mozna w tym watku pisac a czego nie?
    Ostatnio edytowane przez greg01 ; 26-06-2013 o 07:58

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    no ale chyba jak się komś nie podoba "dokumentacja widzenia świata przez Sergiusza" to może napisać ze zdjecia sa do d... (o ile oczywiscie tak uwaza)?
    Po to chyba jest ten wątek, żeby dyskutować o zdjeciach?
    Przecież nie chodzi o krytykę a o szczeniackie trolowanie. Sergiusz to lep na trole, ile w tym wątku poleciało już banów? Człowiek liczy na nowe zdjęcia a tylko czyta kolejne posty wyśmiewające samego autora lub jego działalność. Gdzie tu dyskusja o zdjęciach?

Uzależniony

Sztuka na zdjęciu jest wtedy, gdy spełnione są następujące warunki:

1. Jest na nim panna młoda.
    2. Wartość przysłony zawiera się w nieprzekraczalnych granicach f:2.0~f:1.2.
    3. APARAT ustawił ostrość.

Do trzech razy sztuka.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

'Sergiusz to lep na trole...'
    Bardzo skuteczny

Ponadto autor najlepszego IMHO wątku CB. Jeden z kolegów robiących tu świetną robotę.Oby jak najdłużej.

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

Kuba1
    4. tylko ff
    ebe ebe

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez greg01 Zobacz posta
    W takim razie ten watek jako jedyny tu na forum gdzie autor wystawia zdjecia ma nie byc krtykowany. Moze mi zatem ktos powiedziec co mozna w tym watku pisac a czego nie?
    A ktoś Ci tu czegoś zabrania? Jeśli Ty masz prawo napisać tutaj, że zdjęcia są "be" to ktoś inny ma prawo się do tego odnieść - nie rozumiem za bardzo Twojego pytania.

Cytat Zamieszczone przez Kuba1 Zobacz posta
    Sztuka na zdjęciu jest wtedy, gdy spełnione są następujące warunki:

1. Jest na nim panna młoda.
    2. Wartość przysłony zawiera się w nieprzekraczalnych granicach f:2.0~f:1.2.
    3. APARAT ustawił ostrość.

Do trzech razy sztuka.
    Czasem szkoda jednak że nie ma tu lajków .

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Bardzo skuteczny

Ponadto autor najlepszego IMHO wątku CB. Jeden z kolegów robiących tu świetną robotę.Oby jak najdłużej.
    Jest jeszcze świetny wątek Jacek_73 .

Ale Ci Sergiusz robimy śmietnik w wątku - jeśli chcesz żeby to posprzątać (mogę wyciąć do Hydepraku) to pisz PW .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A ktoś Ci tu czegoś zabrania? Jeśli Ty masz prawo napisać tutaj, że zdjęcia są "be" to ktoś inny ma prawo się do tego odnieść - nie rozumiem za bardzo Twojego pytania.
    Mysle ze doskonale rozumiesz moje pytanie tylko poprostu wygodniej dla Ciebie jest udawac ze nie rozumiesz. Bawcie sie w tym watku dalej i klepcie po plecach jak wam tak wygodnie

Strona 154 z 162 PierwszyPierwszy ... 54104144152153154155156 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów