...Do roboty. jako, że na krzaku zdjęcia giną postanowiłem je ratować i popełniłem stronę internetową www.sergiuszfoto.pl Strona jest jak zawsze w budowie...
...Do roboty. jako, że na krzaku zdjęcia giną postanowiłem je ratować i popełniłem stronę internetową www.sergiuszfoto.pl Strona jest jak zawsze w budowie...
Szkoda ze na flashu.![]()
Dostałem szablon w prezencie razem z miejscem na serwerze. To już nie kombinowałem. Jak będę administrował stronę to znaczy wkładał zdjęcia to później się zobaczy.
Ło matko jedyna, szablon jest okrutny
Nie wiem kto ma cierpliwość czekać aż to wszystko poprzeskakuje ;-)
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Szybko to gołębie latają a pośpiech wskazany jest przy łapaniu pcheł a na pewno nie służy kontemplacji nad zdjęciami. Nie mniej dzięki za uwagi, przekaże je twórcy szablonu.![]()
No właśnie -- zdjęciami! A nie migającym czymś
Jakoś wychodzę z definicji, że forma strony nie powinna być ważniejsza (i bardziej zauważalna) niż treść.
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Ja z kolei kieruje się kluczem, że ma być najtaniej. I tak głównie ja tam będę wchodził...
Udoskonaliłem statystykę wywalając ją ze strony. Ilość wejść o niczym nie świadczy. Ja tam wolę jedno ale dobre.
Raz a dobrze to Chuck Norris jedynie może, powtarzając zarazem Wejście Smoka.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis