No idea tych pojemników okazała się typową kupą.
No idea tych pojemników okazała się typową kupą.
A jaka idea tutaj okazuje się być czymś innym?![]()
Odzież miala iść dla potrzebujacych a trafiała do lumpeksów.
Z kół zbliżonych do FIFA dowiedziałem się, że pewnej modyfikacji ulegną przepisy. Będzie łatwiej trafić. Nasi w końcu będą mieli szansę.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Co prawda to prawda, zdjęcia są słabe. Warsztat bardzo kuleje. Z drugiej jednak strony, upór Sergiusza w kontynuowaniu tego wątku jest imponujący. Mamy więc kiepskiego warsztatowo fotografika, który uparcie dokumentuje rzeczywistość. Moja refleksja na ten temat jest taka, że wole chyba słabe zdjęcia Sergiusza (nad warsztatem to jednak powinieneś popracować i to sporo), niż kolorowe zdjęcia koleżanek z jakiegoś parku - udające fashion... Te ostatnie często są nawet nieźle technicznie, ale to typowe zdjęcia o niczym. Albo może o tym jak poderwać lachona na duży czarny aparat.
Bernard
pozdrawiam
Bernard Wybierała
Wg mojej oceny zdjęcia mają bardziej charakter kuriozalny. Jeśli chodzi o sam warsztat, to tak jak w życiu - raz wychodzi lepiej a raz gorzej. Autorowi wcale nie chodzi o pokazywanie poprawności zdjęć lub ogólnie przyjętych kanonów przy ich tworzeniu. Chodzi o pokazywanie otaczającej nas rzeczywistości. Znalezienie odpowiednich ujęć i okraszenie ich konkretnym komentarzem wbrew pozorom nie jest takie łatwe. Ja w każdym razie tutaj bardzo chętnie zaglądam.
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Dziękuję za komentarze. Pod domem uruchomili mi kąpielisko dla samochodów. Z praniem wnętrza i myciem silnika. I wszystko gratis!
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Od rana się zastanawiam co skłoniło tych ludzi, aby wjeżdżać do jeziora...
Jedziesz, silnik staje, mija kilka minut a wody już ponad metr.