Ok.Ale pod warunkiem ze czysta i "FINLANDIA".Najlepsza z południowych stokówśliwowicówka.
rocznik 2012 ,moze być
Ok.Ale pod warunkiem ze czysta i "FINLANDIA".Najlepsza z południowych stokówśliwowicówka.
rocznik 2012 ,moze być
I te drinki z kwaszonym ogórkiem ( z odrobiną czosnku ), które godzinami się sączy „na raz do dna” aż liter zniknie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
No ja Cię proszę,nie umiem czytać forum z ustami pełnymi śliny...myśląc nie o fotografii![]()
Czytać to pół biedy, znacznie gorzej pisać jak ręce drżą z wrażenia jak się pisze o fotografii. A najbliższa stabilizacja dopiero w nocnym i do tego tylko optyczna poprzez pryzmat denka.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Fajne to trzecie zdjecie Syrenki. Nie znalem jej z tej strony.
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Eee,ten na SSfi jakos tam to koło piramidy Chłopsa a nie z trzeciej strony Syrenki,chyba?Śfffintuch
Widzę, że się towarzycho już dobrało - całe szczęście
Sergiusz - to ostatnie "zdjęcie" - nie wstyd ci dawać tak małego wycinka oryginalnego zdjęcia? Toż to prawie 100% jest...
Nie jest to chryzantema złocista w kryształowym wazonie, ale poproszę o kontynuowanie wątku w żwawszej tematyce. Może jakiś street ?
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.