U mnie robiło się rakiety z obudów od starterów do świetlówek
U mnie robiło się rakiety z obudów od starterów do świetlówek
Ostatnio edytowane przez janmar ; 07-01-2012 o 22:47
W tym wątku SOM same bystre chłopaki Michał. Nie musiałeś linkować tych starterów :-P
Żeby nie było co oftop, to bardzo ładne zdjęcia możemy sobie tutaj pooglądać :rolleyes:
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Ten typ ołuskowania spróbowalismy tylko raz. Zbyt duża pojemność i słabe zabezpieczenie części, którą wkładało się ładunek, spowodowało eksplozję, akurat w mojej dłoni. Na szczęscie, tuż obok była kałuża i skończyło się tylko na poparzeniach 2 stopnia. Od tamtej pory z saletry wymieszanej z cukrem robiliśmy już tylko bączki. z kapsli od wódki, tudzież te bardziej wypasione z kapsli po winie Sangria.
Najlepsi, którzy posiedli tajemną więdze prawidłowego formowania gwoździem dyszy gazów wylotowych potrafili czy to wznieść bączka na niebotyczną wysokość, czy spowodować, że wzlatywał nisko, ale ewolucje wykonywał niebywałe.
Niestety, z tamtych czasów nie zachowały mi się żadne zdjęcia.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Starzy moderatorowie nie ingerowali w wątkach galeryjnych. Echhh, te młodziaki.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 08-01-2012 o 00:08 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Strasznie wybuchowy się ten wątek zrobił
Jan Sebastian Bach
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Dbam o bezpieczeństwo,to jest nadrzędneStarzy moderatorowie, nie ingerowali w wątkach galeryjnych. Echhh, te młodziaki.ponad wyrażnie tu demonstrowaną piromanią i explozjozboczeniem
.
[Jej, ale mi piękne słowo wyszło]