Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: [yerzu] - ślub Joanny i Marcina

Domyślnie

Panowie i Panie fajna dyskuja sie wywiązała - tylko czemu najwiekszy pieniacz pokazuje jedno zdjecia na forum ? Sergiuszu jak mozesz to pokaz swoje slubniaki ? Walic to pokaz dobre zdjecie ! Wiesz jak jest ... ja slubniaki wale od niedawna - sprzet jest drogi - wiec je tu wrzucam bo zalezy mi na konstruktywnej krytyce ... i te twoje testy o braku poprawnosci fotograficznej ... wybacz kolego lub NIE kolego ale focic jako tako umiem... nie koniecznie slubniaki - to dla mnie nowosc. Kilka galeri w tym momencie pokazuje moje prace - i nie staram Ci sie udowodnic czego kolwiek, pokaz fote ktora powie TAK JA SERGIUSZ wiem po co jest aparat i umiem zrobic zdjecie - jak umiesz krytykowac to najwyrazniej umiesz focic... zaprezetuj cos

EDIT : po co sa czarno białe - bo cholera to ja robie zdjecia i zobie je jak JA chce nie tak jak ty chcesz ! mlodzi dostaja zawsze BW i kolor. Mam zgode na publikacje materialu to pokazuje co naprawde JA chce nie TY !
    Ostatnio edytowane przez yerzu ; 20-09-2008 o 00:51

fPudelkova
    Guest

Domyślnie

Nudzi mnie fotografia ślubna, ale nie w tym przypadku. Szczególnie 1, 7, lewa połówka 8, 9 i 10. Ciekawe aranżacje, naturalność, szczypta dystansu i zabawy. Niekonwencjonalne podejście do tematu, a to się chwali. To się nazywa kreatywność. A ręce kieszeni to uprzejmy luz w stylu anglosaskim; w Polsce jeszcze tego nie zabronili. Przyjemnie popatrzeć. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez fPudelkova ; 20-09-2008 o 00:51 Powód: uzupełnienie

Domyślnie

Teraz dopiero doczytałem Twojego posta :

- jesl uważasz ze brak poprawności fotograiczej przy reporterce ślubnej to jest wyrastający badyl z głowy to mi szkoda słów...

EDIT : bardzo sobie szanuję krytykę i bardzo ją cenię - jesli ma ona sens i jest poprarta doświadczeniem. Dlatego tekst Cichego o poprawności traktuję jako komplement jak i również markab - obróbka jest ok To są osoby które zajeżdżają puchy na reporterce ślubnej i wiedzą o czym mówią.
    Ostatnio edytowane przez yerzu ; 20-09-2008 o 00:59

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

5 prawe - Dziadek wampir a laska krzyczy że ją ugryzł

7 - mina młodej p.t "ZzzzzzZzzzz chodźmy już do domu"

Pilnuj żeby wyraz twarzy był odpowiedni. Źle uchwycony zniszczy nawet najlepsze zdjęcie.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Dopiero zaczyna Awatar flyxray
    Miasto
    london

Domyślnie

dla mnie jednak toche za smutno...
    obrobka jak sam juz wiesz ok

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

tu o tych minach akurat ripek słusznie prawi, ale mina młodej przy pieszczotach szyjnych dziadka franka b mnie sie podoba...

Uzależniony

Domyślnie

zdjęcia jak dla mnie są ok,
    mam tylko pytanie o obróbkę np. nr.2,
    dlaczego aż tak jasno że brak szczegółów na twarzy?
    mnie kiedyś młoda zwróciła uwagę za podobne zdjęcia sukni...
    inni też dużo pokazują takich zdjęć, nie macie z tym problemów? :-)
    ja staram się jaśniej już nie robić:
    http://img232.imageshack.us/img232/9...znazwy1bo2.jpg
    przepraszam za linka !
    Heniek

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

heniek, sprawdzałes że wyjarane ...?? mnie sie nie chce... Miałem jednak jednego młodego co to się na wszystkim znał i dostałem litanie zdjęć "wyjaranych" na twarzy i jak się potem okazało u niego na monitorku

Uzależniony

Domyślnie

Marek, jak wygląda u Ciebie to moje z linka? jest za ciemne?
    Heniek

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

nie za ciemne ale mnie nie przypadają do gustu tak w twarz lampą przywalone, mimo że twarz zrobiłeś to na włosach widać. Też ktoś by się mógł przyczepić że ramiączko sukni wyjarane...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów