Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: [Tezet-gdynia] Taniec i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie [Tezet-gdynia] Taniec i nie tylko

Wiekszosc sie tu pokazala z jakiejs strony, lepszej lub gorszej, przyszedl czas i na mnie, czas sie ujawnic, pokazac co nieco. Mam nadzieje ze chociaz jedno sie komus spodoba. Krotko o zdjeciach: Glownie Taniec Brzucha, taniec zywiolowy, szybki, w pomieszczeniach raczej ciemnych. Do walki z warunkami narazie 300D + kit. Na zewnatrz 300D + Pentor 135mm M42. Ogolnie przydalo by sie cos szerokiego, jasnego, ale jako ze nie robie tego ze wzgledow finansowych, trzeba walczyc czym sie da. Jestem gotow na KAZDA krytyke, pozytywna, negatywna - wazne by konstruktywna No to zaczynamy!

1. Kit

2. Kit

3. Kit

4. Kit

5. Kit

6. Kit

7. Pentor M42 135mm

8. Kit

I narazie dziekuje

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Jak dla mnie #5 najlepszy (szkoda tylko ucięcia). Ogólnie kilka kadrów jest nieładnie ciachniętych. #7 krzywo - aż się tancerka przewraca

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

mi też najbardziej z serii podoba się piątka... tanie jasne szkło (niestety niezbyt szerokie na cropie) to EF50mm 1.8

Pozdrawiam
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Cool ...

To ja chyba jestem jakiś inny ... bo mi się podoba 4-ka, za dynamikę (a to w tańcu podstawa). Reszta taka sobie.

Coś już napisał Awatar Dżobert
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Moim zdaniem wszystkich zdjęć poza #4 mogłoby nie być. Tylko to zdjęcie oddaje dynamikę i emocje, przynajmniej moim zdaniem. Reszta zdjęć jest nijaka. Poza tym światło na nich jest bardzo płaskie i brzydkie. Podpis totalnie nieudany i niepotrzebny.
    "Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

IMHO też 4. Zdjęcie żyje. Niepotrzebnie "wpadło" jakieś światło ze ściany za pleckami... Przez chwilę zastanawiałem się co to jest, a tu na 3-ce wyjaśnienie.

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

mnie sie też 4ka najbardziej podoba

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    mi też najbardziej z serii podoba się piątka... tanie jasne szkło (niestety niezbyt szerokie na cropie) to EF50mm 1.8

Pozdrawiam
    Wiem, jednak 50mm w tak malych (mozliwe ze tego nie widac na zdjeciach bo wiekszosc jest z jedynego duzego pomieszczenia) za duzo Ale niedlugo kupie, zobaczymy, moze da rade jakos gdzies sie schowac, najgorsze jest to ze ludzie przewaznie stoja bardzo blisko i musial bym chyba biegac po suficie zeby cokolwiek zobaczyc, w tym przypadku akurat kitowe 18mm sie przydaje baaardzo.

Cytat Zamieszczone przez Dżobert Zobacz posta
    Moim zdaniem wszystkich zdjęć poza #4 mogłoby nie być. Tylko to zdjęcie oddaje dynamikę i emocje, przynajmniej moim zdaniem. Reszta zdjęć jest nijaka. Poza tym światło na nich jest bardzo płaskie i brzydkie. Podpis totalnie nieudany i niepotrzebny.
    No niestety z podpisu nie zrezygnuje z pewnych powodow, ale mozliwe ze zrobie jakis inny, bardziej w stylu orientalnym zeby pasowal do zdjec i nie przyciagal uwagi.

Swiatlo plaskie bo z lampy blyskowej - wbudowanej. Gdyby nie lampa to na tych zdjeciach nie bylo by niestety nic widac nawet na iso 1600 i czasach 1/10.

Zdjecie 4 zostalo zrobione bez lampy tylko i wylacznie dlatego poniewaz akurat na ten wystep zostaly wlaczone swiatla ktore pozwolily na wylaczenie lampy i probowanie powalczyc bez lampy. No i zdjecia 3,4,5 sa jednymi z ostatnich. Ogolnie nie lubie lampy ale skoro nie ma innego wyjscia

Ogolnie i tak jestem zadowolony z tego ze organizator zrezygnowal z wytwornicy dymu ktora skutecznie uniemozliwiala uzywanie lampy

Ale dziekuje za krytyke
    Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 19-09-2008 o 20:35

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viqy Zobacz posta
    To ja chyba jestem jakiś inny ... bo mi się podoba 4-ka, za dynamikę (a to w tańcu podstawa). Reszta taka sobie.
    Coś mi się ten tego, no pomyliło Mi też chodziło o 4 :-D

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Comatus, napisales ze 7 krzywe. Moze teraz lepiej No i podpis mniejszy, mniej rzucajacy sie w oczy Lepszy ?
    ps. Pentor w terenie daje rade tylko trzeba sie do niego przyzwyczaic

8.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów