Pokaż wyniki od 1 do 10 z 177

Wątek: Poczatki studyjne w domowych warunkach

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dream catcher Zobacz posta
    hehe na to chyba budżet mnie nie puści
    Chodzi mi o coś takiego, przy czym mógłbym swobodnie poeksperymentować, nie musi to być od razu sprzęt pro... I chociaż w sprzęt, który wymieniłeś na pewno warto by zainwestować, to ja chcę podejść do tego trochę luźniej, bo jak pisałem wcześniej to byłby dopiero początek ze studiem...
    Drogo Ci to wyjdzie. Wymienianie, sprzedawanie zestawów itd. w momencie gdy uznasz, że to jest to - stracisz na tym. Może wynajmnij studio, weź koleżankę, pobaw się tam, godzinę, dwie. I dopiero podejmij decyzję czy Ci się to podoba.

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Dlatego, doradzam i polecam z wlasnego doswiadczenia, wynajmij studio na kilak godzinek w miesiacu, lub czesciej jesli ci fundusze pozwola. Ominie cie wydatek na sprzet, najpierw amatorski pozniej zaczniesz zmieniac, koszta leca, nie wspomminajac o rachunkach za prad.
    Zdecydowanie odradzam coś takiego. Opłacalne gdy w miesiącu idziesz 2-3 razy. Ale w momencie gdy robisz codziennie kilkugodzinną sesje, albo co drugi dzień. Trzy miesiące "wynajmowania" studia dałyby ciutek gorsze ale własne...

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Koszt lampy 300Ws to okolo 600zł, a 600 WS to juz grubo ponad 1000. Nie ma sesnu ani potrzeby kupowania 600WS do domu, tym bardziej jeszcze dwoch.
    Ja jedynie powtórzę to co miałem na myśli. Lepiej mieć z czego skręcić, niż nie mieć na co podkręcić.
    Z resztą absolutnie nie wiem skąd kolega ma takie ceny.
    http://www.allegro.pl/item434476850_..._warszawa.html
    Ostatnio edytowane przez Olszewski ; 19-09-2008 o 10:38
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Uprawnienia umieszczania postów