Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Zmiana systemu na Canona , proszę o podpowiedz

Widok wątkowy

Gshock
    Guest

Domyślnie

NIe nie wybrał ... Pracowałem na nikonach jeszcze od czasu kliszy i zostawały obiektywy itd ... Zawsze był nikon , kiedyś Fuji ze względu na kolory ... co do tego że nie znam innych systemów to prawda , bo i po co mkam je znać ?? ja fotografuje a nie zajmuje się dewagacją na temat tego i tego ... obecnie D300 jest na studiu , ale to raczej reporterski aparat , d700 do mnie nie przemawia wogóle , problem się pojawił bo coraz więcej pojawia się reklam i zleceniodawcy wymagają dużo jakości , a skanowanie średniego formatu jest coraz bardziej kłopotliwe ... Zapytałem o to ponieważ canon oferuje aparaty o ciekawszych matrycach , przeraża mnie ergonomia i obsługa , ale to jest rzecz innej wagi ... najważniejsza jest jakoś obrazu ... gdybym dysponował dużym budrzetem to bym wskoczył na hasela i miał przez jakiś czas spokuj ( szczerze to coraz częściej to rozwarzam ) narazie chciałem zapytać o canona by wydać trochę kasy spróbować jak to się je i z czym , powiedzmy 10 -12 tyś już z korpusem ... zawsze jak nie będzie pasowało mogę sprzedać i szukać dalej ... sony wogóle odpada ...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    łoł jestem bogiem , tylko ja potrafie zrobić tyle ort. w jednym tekście
    Ostatnio edytowane przez Gshock ; 20-09-2008 o 16:43 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów