Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Zmiana systemu na Canona , proszę o podpowiedz

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Nie rozumiem jak to możliwe, że ktoś, kto zajmuje się profesjonalnie fotografią jest zorientowany w tylko w technologii systemu w którym pracuje. Co w takim razie jest przyczyną zmiany systemu? Znudzenie?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    a ja bym zapytał jaki masz budżet przede wszystkim..
    No to jest podstawa, bo nie wiadomo co polecać do tej piątki?

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Nie rozumiem jak to możliwe, że ktoś, kto zajmuje się profesjonalnie fotografią jest zorientowany w tylko w technologii systemu w którym pracuje. Co w takim razie jest przyczyną zmiany systemu? Znudzenie?
    Ja nie do końca zrozumiałem co napisałeś ale mnie nie dziwi, że ktoś kto zajmuje się fotografią (a nie techniką) i siedzi w jednym systemie nie zna innego systemu (w szczególności szkieł). A kolega napisał, że chodzi mu o MPX. Choć w tym kontekście poczekałbym przynajmniej do 8 listopada br.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja nie do końca zrozumiałem co napisałeś ale mnie nie dziwi, że ktoś kto zajmuje się fotografią (a nie techniką) i siedzi w jednym systemie nie zna innego systemu (w szczególności szkieł).
    Mój wpis do którego się odnosisz był "tworzony" w czasie gdy bolał mnie ząb, więc może to trochę mnie tłumaczy. :-D Mimo wszystko nadal nie rozumiem dlaczego ktoś chce przesiadać się na system o którym nic nie wie. Skąd ta chęć?! A tak poza tym, Gshock jest bardzo aktywny w stworzonym przez niego wątku, nie? :wink:

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Mój wpis do którego się odnosisz był "tworzony" w czasie gdy bolał mnie ząb, więc może to trochę mnie tłumaczy. :-D Mimo wszystko nadal nie rozumiem dlaczego ktoś chce przesiadać się na system o którym nic nie wie. Skąd ta chęć?! A tak poza tym, Gshock jest bardzo aktywny w stworzonym przez niego wątku, nie? :wink:
    Współczuję . Może wie wystarczająco dużo żeby wiedzieć, że jest się po co przesiąść . W każdym razie rzeczywiście póki co to nie ma za bardzo o czym gadać.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Domyślnie

Nie rozumiem jak to możliwe, że ktoś, kto zajmuje się profesjonalnie fotografią jest zorientowany w tylko w technologii systemu w którym pracuje
    Może dlatego, że niektórzy pracują/robią zdjęcia, a nie czytają tabelki i testy w internecie Myślę nawet, że jest ich większość.
    Biegam, bo lubię

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszM Zobacz posta
    Może dlatego, że niektórzy pracują/robią zdjęcia, a nie czytają tabelki i testy w internecie Myślę nawet, że jest ich większość.
    Gdzie? Tu?!

Uprawnienia umieszczania postów