Pokaż wyniki od 1 do 10 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez knapers85 Zobacz posta
    hmmm, czy mi się wydaje, czy rozmowa zeszła na inny temat niż tytuł postu:...??:P
    Zdecydowanie Ci się wydaje:grin: co prawda cały wątek (a nie post) wskazuje na dyskusję na temat SX10 i SX1, ale kolega 3.14-ter zapytał o szumy, a te jak wiadomo zwiazane sa z wielkością matrycy, softwarem odszumiającym i takimi tam innymi.. zaczelismy więc porównywac je w róznych aparatach i tak oto jesteśmy w tym punkcie

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Co jakiś czas pojawiają się w tym wątku pytania o konwersję filmów hd z SX1 na formaty bardziej "zjadliwe" nawet dla starszych komputerów. Wydaje mi sie, że znalazłem rozwiązanie tego problemu, szczególnie dla tych, którzy nie są zaznajomieni z bitratami, parametrami itp. Z filmami z Sx1 doskonale sobie radzi ImTOO HD Video Converter

immtoo.jpg

Potrafi konwertować mov na mov z mniejszym bitrate a także na kilkanaście innych formatów hd, które bez problemu chodzą nawet na starszych komputerach.

Nie chcę wstawiać tu linka do programu (nie wiem co na to regulamin forum). Gdyby jednak ktoś się nim zainteresował to proszę pisać na maila teddyrz2@o2.pl
    Obiecuję, że odpowiem:-D
    Ostatnio edytowane przez Teddy58 ; 12-02-2009 o 14:37

Uprawnienia umieszczania postów