Pokaż wyniki od 1 do 10 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

Widok wątkowy

momuch
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    Jednak bede mial aparacik wczesniej - juz w PON. Ciekawi mnie najbardziej jedno - ile wlezie filmu na karte 8GB oraz czy aparat umozliwia zoom'owanie do 20x w trybie video.
    Aparat zbliża obiekt dokładnie tak samo czy to w trybie fotografowania czy też w trybie video HD. Co do pojemności materiału w trybie HD to osobiście nie mogę chwilowo sprawdzić bo moje karty SD są za wolne i dość szybko bufor się dławi, ale w instrukcji jest napisane że na 8GB wchodzi 24 min 30 sek. w trybie Full HD.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez szymura Zobacz posta
    nie wprowadzam, posiadam batetrie energizer i na 100% nie działają, aparat na nie nie reaguje, były naładowane napewno ! miałem w zapasie pentagram wiec tez sprawdziłem i działają wieć jeśli szanowny kolega nie sprawdzał tego to niech sie kolega dowie a nie czyta specyfikacje czy tym podobne i nie wypisuje głupot !!!
    Sprawdziłem mojego SX1 na akumulatorkach GP, Energizer, Hama jak i na zwykłych bateriach typu AA. W każdej konfiguracji aparat działa bez problemu.
    Ostatnio edytowane przez momuch ; 13-12-2008 o 19:06 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów