Pokaż wyniki od 1 do 10 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

Widok wątkowy

Bywalec Awatar szymura
    Miasto
    Kampinos

Domyślnie

dzięki za stronę, szukałem właśnie takich ale większość sie nie nadaje lub sa odplatne, ale co do instrukcji to siagnelem instrukcje do canon'a sx100 i tak naprawdę prawie pasuje do sx10 wiec narazie mi wystarczy, a co do twoich zaleceń to rzeczywiście prawda ale zdjęcia wychodzą strasznie ciemno !

a i wie może ktoś czemu w tym sx10 nie działają akumulatorki (moje to energizer) ? przypominam że sprzęt jest ze stanów wiec może to coś z różnicą napięć ? ale nie wydaje mi się bo zwykłe alkaliczne SONY mi chodzą więc nie mam pojęcia.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ok, z tego co tu przeczytałem wynika ze muszę ustawić krótki czas migawki i mała przysłonę z wysokim ISO lecz wtedy mam efekt ziarnistego zdjęcia jak temu zapobiec ? kupić lampę ? i czym większe ISO tym bardziej ziarniste zdjęcie ? to jak ustawie ISO 1600 to lipa. Wiec wychodzi na to ze do dobrze naświetlonych ostrych zdjęć sportowych muszę kupić lustro ? a może lampa do SX10 styknie ? a jak tak to jaka, może ktoś doradzi ?
    Ostatnio edytowane przez szymura ; 14-11-2008 o 19:38 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów