Pokaż wyniki od 471 do 480 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

Widok wątkowy

Sokallo
    Guest

Domyślnie

Od początku śledzę ten temat na forum i powoli zaczynam umacniać się w przekonaniu, że tak naprawdę SX10 nie jest b.dobry w jakości wykonywanych zdjęć. Sam już nie wiem co mam o tym myśleć. Jedni piszą,że aparat jest git pod każdym względem, inni że nie różni się od swoich poprzedników jakością zdjęć. Powoli przestaje myśleć o zakupie tego aparatu, jednak bardzo podoba mi się jego kształt i rozmieszczenie przycisków, wielki zoom i obracany wyświetlacz. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś jeszcze, kto napisze coś pozytywnego o tym aparacie. Oglądałem kiedyś bardzo dobre zdjęcia na CB o których wszyscy wypowiadali się pozytywnie. Zdjęcia te nie były robione jakimiś super lustrzankami, lecz canonem s3 + sprzęt makro
    (tu podaje link do tych zdjęć http://canon-board.info/forumdisplay.php?f=47 ) i myślę że nie ważne czym się fotografuje, lecz ważne jest zapoznanie się ze sprzętem dokładnie i korzystanie z pełni oferowanych przez niego funkcji, oczywiście nie obejdzie się bez niezbędnej wiedzy.
    Ostatnio edytowane przez Sokallo ; 15-01-2009 o 23:34

Uprawnienia umieszczania postów