Strona 20 z 85 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 842

Wątek: Canon PowerShot SX10 IS i PowerShot SX1 IS

Bywalec Awatar szymura
    Miasto
    Kampinos

Domyślnie

nie wprowadzam, posiadam batetrie energizer i na 100% nie działają, aparat na nie nie reaguje, były naładowane napewno ! miałem w zapasie pentagram wiec tez sprawdziłem i działają wieć jeśli szanowny kolega nie sprawdzał tego to niech sie kolega dowie a nie czyta specyfikacje czy tym podobne i nie wypisuje głupot !!!
    C 450D / C 18-55 f3.5-5.6 / C 70-200 f4 L / C 50mm f1.8 II / Alpha BG-E5

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

To zadam glupie pytanie, sprawdzales na innym urzadzeniu te Energizer?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jednak bede mial aparacik wczesniej - juz w PON. Ciekawi mnie najbardziej jedno - ile wlezie filmu na karte 8GB oraz czy aparat umozliwia zoom'owanie do 20x w trybie video.

momuch
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    Jednak bede mial aparacik wczesniej - juz w PON. Ciekawi mnie najbardziej jedno - ile wlezie filmu na karte 8GB oraz czy aparat umozliwia zoom'owanie do 20x w trybie video.
    Aparat zbliża obiekt dokładnie tak samo czy to w trybie fotografowania czy też w trybie video HD. Co do pojemności materiału w trybie HD to osobiście nie mogę chwilowo sprawdzić bo moje karty SD są za wolne i dość szybko bufor się dławi, ale w instrukcji jest napisane że na 8GB wchodzi 24 min 30 sek. w trybie Full HD.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez szymura Zobacz posta
    nie wprowadzam, posiadam batetrie energizer i na 100% nie działają, aparat na nie nie reaguje, były naładowane napewno ! miałem w zapasie pentagram wiec tez sprawdziłem i działają wieć jeśli szanowny kolega nie sprawdzał tego to niech sie kolega dowie a nie czyta specyfikacje czy tym podobne i nie wypisuje głupot !!!
    Sprawdziłem mojego SX1 na akumulatorkach GP, Energizer, Hama jak i na zwykłych bateriach typu AA. W każdej konfiguracji aparat działa bez problemu.
    Ostatnio edytowane przez momuch ; 13-12-2008 o 19:06 Powód: Automerged Doublepost

PL@STI
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    Jednak bede mial aparacik wczesniej - juz w PON. .
    Czy bede niedyskretny jesli zapytam o cenę?
    Pojawily sie juz pierwsze aparaty i jestem troszke rozczarowany.
    Liczylem sie z wydatkiem 1500 zl, a tu widze ze sporo wiecej i teraz sie powaznie zastanawiam...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

1649, bede mial 'firmowo', osobiscie nie kupuje

Bywalec Awatar szymura
    Miasto
    Kampinos

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek23 Zobacz posta
    To zadam glupie pytanie, sprawdzales na innym urzadzeniu te Energizer?
    akumulatorki energizer działają w minolcie dimage z20 a juz w sx10 is nie, wiec tylko uświadamiam ze miałem taki przypadek. (poza tym patrzyłem w 4 pilotach i też działają jaki w budziku)
    Ostatnio edytowane przez szymura ; 13-12-2008 o 19:58

tomeq231
    Guest

Domyślnie

Szymura, z jakich powodów sprzedajesz?

Bywalec Awatar szymura
    Miasto
    Kampinos

Domyślnie

chce kupić lustro, ten aparat ma za słabe możliwości jeśli chodzi o zdjęcia sportowe przy słabym oświetleniu bez szumów i lampy więc jedynym rozwiązaniem będzie lustro. a jeszcze te 0,8x/1s w zdjęciach seryjnych w ogóle go wyklucza.
    Ostatnio edytowane przez szymura ; 13-12-2008 o 21:48

Domyślnie

Co do akumulatorków to posiadam Sanyo Enelop i Philips i muszę przyznać że na początku po włożeniu i zrobieniu kilku zdjęć aparat wykazał iż są rozładowane, po zmianie na drugie również było to samo (akumulatorki były ładowane kilka dni temu i w canonie A610 działały super), ale po rozładowaniu ich i ponownym naładowaniu już mi się ten przypadek nie powtórzył. Nie wiem dlaczego tak było, ale fakt że się przestraszyłem że nie będzie pracował na akumulatorkach. Teraz jest już ok.

Strona 20 z 85 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów