Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: kolorystyka zdjęcia

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Moje stwierdzenie, że coś jest za czerwone i źle zrobione zostało uznane za obraźliwe. W zamian zostałem nazwany "idiotą co to nie ma oczu i własnoręcznie nie obrabia zdjęć". Nikt mnie jeszcze na tym forum idiotą nie nazwał więc jestem tak zszokowany, że zaniemówiłem
    widzisz Januszek, trzeba kolekcjonowac mocne wrzenia...
    co do pana_kolegi.. przeprosil bys choc bo sie wyglupiles chlopie.. ale bladzic rzecza ludzka za to umiejetnosc przyznania sie do bledu pokazuje klase i format czlowieka

jak dla mnie to wy sobie tu mozecie obrabiac do usranej smierci... nie majac monitora ustawionego pod profil labu to sobie mozna co najwyzej...
    poteoretyzowac

ja to ostatnio przerabialem na sobie... wywalilem kilkaset euro na ksiazki bo sie okazalo ze studio ktore mi to drukowalo mimo ze chodzilo na apple to jakims qr.. cudem mialo inne ustawienia niz teoretycznie miec powinno i wyszla wiecej jak kupa..

moja rada.. obrob fotki zlec wyrukowanie kilku miniatur obejrzyj kolory zrob korekte znow miniatura i powino byc dobrze.. zapisz ustawienia i sie ich trzymaj ale mimo to za kazdym razem bierz miniature ot tak dla swietego spokoju..

metoda testowana na sobie... ostatnio obrabialem fotki wlasnie w ten spsob u kolegi w studio bo potrzebowalem kilka wydrukow A3 i tez jakies dziwne rzeczy zaczely wychodzic
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 21-09-2008 o 18:21
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów