Poddaje totalnej i stanowczej negacji, poniewaz jest bardzo niewiele osob "czystej rasy". Zwlaszcza w Polsce. Rowniez w Chinach. I bedzie coraz mniej. Ja osobiscie nie jestem zadnej czystej rasy. Kolory skory osob "bialych" roznia sie bardzo znacznie od zoltawych przez blado-brazowe, do rozowych jak swinki. Jakis problem z tymi oczywistymi faktami? Nie ma takiego koloru skory "Chinczyk" a jeszcze mniej "Azjata". Choc pewnie dla (bialego) Murzyna kazdy Chinczyk jest po prostu "zolty".
Dlatego, takie algorytmy jak osoba tu podaje to sie nadaja jako oprogramowanie do malpek. Nikt kto osobiscie obrabia zdjecia i ma oczy nie bedzie robil takich idiotyzmow.
Moja korekcja oryginalu jest tylko po to, zeby pokazac, ze kolor skory mozna w zasadzie dowolnie i latwo zmienic bez zmiany innych kolorow (zwlaszcza w tym zdjeciu).
PS. Ciekawe, czy mlodzi odbierajac zdjecia slubne usatysfakcjonuja sie tym, ze ich kolor skory na zdjeciu odpowiada w 100% statystycznemu i naukowo okreslonemu standardowi rasy "bialej".