Adam to miły gość, poprośmy go![]()
Adam to miły gość, poprośmy go![]()
Zamieszczam Wam fotki z zeszlego miesiaca z wakacji w Turcji. Obiektyw kupilem tydzien przed wylotem wiec to sa jedyne moje sensowne zdjecia tym szkielkiem. Zdjecia sa czysto pamiatkowe. Nie byly robione pod testy i porownania. Jesli komus sie cos przyda - git. Jak nie - trudno. Milego ogladania. :-)
Pozdrawiam serdecznie.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 22-10-2009 o 21:11
Dzisiaj na wystawie Fotopolis miałem okazję pobawić się 24/1,4 II.
Budowa-jak to Ela,czyli pancerniak,autofocus szybki i cichy;nie było większych problemów z trafianiem nawet w ciemnicy.Ogólne wrażenie-bardzo pozytywne.
Jakby ktoś zapodał linkę do jakiegoś serwera,gdzie można wrzucić rawa to mógłbym wrzucić parę dzikich strzałów z tego szkła.
czyli jedno jest pewne ... używalność 1.4 potwierdzacie, bo w sumie dla światełka i jakości kupuje się to szkło
Canon FF
Ja właśnie chcę wrócić do mkI - miałem kiedyś na 1d2 i bardzo dobrze wspominam to szkło. Nie było tak fajnie jak na 35L, z którym nie mogę się rozstać (pozdrawiam Troyana, ale na tyle ok, że chcę wrócić (tu apel do posiadaczy takowego, którzy może chcą mkII...)
![]()
Chca MKII ale co - kupic czy sprzedac? Bo troszke zagmatwales ;-)
Uporządkujmy - Koraf odczytał dobrze, ale - 24 mam od wczoraj, a post o jego szukaniu napisałem wcześniejJuż więc nie szukam - bo mam
![]()