Strona 25 z 97 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 963

Wątek: Canon 24mm f/1.4 L II USM lens

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Ja właśnie chcę wrócić do mkI - miałem kiedyś na 1d2 i bardzo dobrze wspominam to szkło. Nie było tak fajnie jak na 35L, z którym nie mogę się rozstać (pozdrawiam Troyana ), ale na tyle ok, że chcę wrócić (tu apel do posiadaczy takowego, którzy może chcą mkII...)
    Ja to już nie wiem sam od kogo kupuję Ja się rozmyślam z pierwszym sprzedającym, zamawiam od drugiego, drugi się rozmyśla, zamawiam od trzeciego, kiedy mój klient się rozmyśla, drugi pisze ponownie z ofertą kiedy trzeci już ma moją zaliczkę na koncie. Jak w końcu dostanę ten obiektyw w łapki to się chyba z radości upiję
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Zablokowany

Domyślnie

Dawaj - mój jest twój jeśli chcesz

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Nic prostrzego - zalozcie watek pt. "porownanie 24L II vs XXX vs YYY" i bedziecie mieli wszystko co chcecie. Ale w tym watku piszemy o 24L II.
    co można pisać w nieskończoność o tym szkle-nie próbując jego porównywać do innych ?...wiem-ciągła onanizacja czerwonym paskiem

Zablokowany

Domyślnie

Pytanie do osób, które miały/mają 24mkI i 35L oraz mają lub zapinały choćby 24mkII - jak z szybkością tej ,,dwójki'' - słyszałem, że jest wolniej niż w 35. Dużo?

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Pytanie do osób, które miały/mają 24mkI i 35L oraz mają lub zapinały choćby 24mkII - jak z szybkością tej ,,dwójki'' - słyszałem, że jest wolniej niż w 35. Dużo?
    Wg mnie 24II ma szybszy(porównywalny) AF z 35/1.4 na 5dmkII.

Zablokowany

Domyślnie

Bo 24I jest wolniejsze, nie dużo, ale odczuwalnie. Ogólnie uznałem, że 35 pobiło 24 mkI na głowę i oddałem wersję pierwszą celuję w mkII.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Bo 24I jest wolniejsze, nie dużo, ale odczuwalnie. Ogólnie uznałem, że 35 pobiło 24 mkI na głowę i oddałem wersję pierwszą celuję w mkII.
    Ale co, ze tak mydli?

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

Himi a może jak jajkami na wielkanoc ? )

Zablokowany

Domyślnie

Nie mydli aż tak, ale jest gorzej niż w 35. Poza tym jest wolniej. To wystarczy, żeby powiedzieć dziękuję wersji pierwszej. Af jest moim zdaniem lekko nieprzewidywalny momentami. W 35L jest pewniej.

Zablokowany

Domyślnie

Nie mydli aż tak, ale jest gorzej niż w 35. Poza tym jest wolniej. To wystarczy, żeby powiedzieć dziękuję wersji pierwszej. Af jest moim zdaniem lekko nieprzewidywalny momentami. W 35L jest pewniej.
    no widzisz-taki miał być miód_nadal twierdzę że to jedno z bardziej nieudanych szkieł canona z czerwonym paskiem i za ponad 5 k

Strona 25 z 97 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów