Cytat Zamieszczone przez kicha Zobacz posta
aaaa i ciekawi mnie bardzo jak juz stwierdzicie ze to niemozliwe to ktos tu wróci i napisze "myliłem się , przepraszam"
Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
Laforet blog (Video mode):
you can shoot in Aperture priority - you set the Aperture and the camera chooses between 1/125th of a second or 1/60th of a second - and then it’s main control is the ISO

you can shoot in shutter priority mode- set the shutter speed ( I think only 1′/60th and 1/125th of a second would be option here) and the camera sets the aperture and ISO for you…

Pozdro
Nick adekwatny do sytuacji.

Ja wiem, że Laforet chwalił puszkę, kilku fotografów też. Jednak ja zostaję przy tym co mówi ripek i Cichy. Z 5D MkII mając 5D daję sobie spokój. Z 5D można wiele wyciągnąć czego dowody dał wielokrotnie MMM

Wszak nie potrzebuję puszki "na już", więc poczekam i poodkładam przez rok pieniądze na nową puszkę (miejmy nadzieję Ds Mk IV) , jeśli nie, zmienię system. Nie mam parcia na zmianę puszki w tej chwili, a wydawanie 8000 zł kiedy konkurencja robi w "jajo" Canona (albo inaczej, Canon robi w "jajo" swoich klientów ) jest trochę przesadzone. I polecam też to wszystkim tym, którzy myślą o zmianie puszki a nie muszą tego robić już dziś (15 miesięcy po 1500zł = 22500zł).

Kiedyś ktoś mi napisał (tutaj na CB) "Biedny kupuje dobre, bo nie stać go na eksperymenty!" I trzymam się tego przysłowia do dziś i jestem zadowolony w 100% z każdego zakupu.

Dlatego nie chcę wydawać kasy teraz na 5D MkII żeby potem się obudzić, że może jednak chcę coś lepszego (bo zasadniczych różnic do 5D nie ma).

Pozdrawiam wszystkich chętnych na ten aparat i jeśli są to użytkownicy xxxD i xxD to 5D Mark II jest doskonałą propozycją dla nich. Znikam z tego wątku.