Pokaż wyniki od 2 931 do 2 940 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photographus Zobacz posta
    Arturs, czy ty aż tak łatwowierny jesteś? Cena w Stanach 2700$. Przy dzisiejszym kursie zieleniny daje to 7 883,19. Chcesz mi powiedzieć, że będą dopłacać do interesu, czy może mają takie wtyki w Canon, że im puszki puszczą po 2000$?
    piszę co widzę w cenniku a nie to co mi się wydaje - z reguły wahania cenowe w tej hurtowni nie są zbyt duże (a to jedna z 3-4 największych hurtowni sprzętu komputerowego w Polsce) i skoro wystawili taką cenę..
    Przez kilka lat handlowania z nimi nie przypominam sobie żeby drastycznie podnosili na róznie rzeczy cenę więc może i tak - jestem łatwowierny i "ulegam jakimś somnambulicznym wygibasom sprzedawców wirtualnego produktu " jak byłeś to uprzejmy określić.. chociaż przypomnij mi kto wczoraj do późna w nocy wrzucał sample z tego jak to określiłeś wirtualnego produktu ? może kojarzysz czasem kto to był panie Hyde czy może dr Jekyll

Chcesz mi powiedzieć, że będą dopłacać do interesu, czy może mają takie wtyki w Canon, że im puszki puszczą po 2000$?
    Rozumiem, żeby GWARANTOWALI taką cenę. Podejrzewam, że mieliby listy chętnych dłuższe niż podaż. A i "inostrańcom" też bardziej by się opłacało kupować u nas
    Reasumując: w Polsce powstanie fabryka tanich Canonów produkująca na potrzeby rzeczonej hurtowni komputerowej:rolleyes:
    Więc tak - hurtownia to ABC Data żeby było wiadomo o czym mówimy..
    w Action sprawdzę jutro.. więc jeśli "innastrańce" zechcę kupować u nas to podejrzewam że chętnie będą sprzedawać..
    po drugie to cena HUROTOWA nie dla klienta z ulicy - żeby kupić tam cokolwiek musisz podpisać z nimi umowę i kupować stale miesięcznie za jakąś kasę itp. poza tym jeśli masz w stanach cenę ca 7900 (DETALICZNĄ) to jeśli cena HURTOWA jest na poziomie 7100 co daje około 12% marży to owszem - wg mnie to jest bardzo prawdopodobna cena, hesja dał podobną (imfoto - trochę ponad 7600 brutto).. taka marża zwłaszcza przy zapotrzebowaniu na ta puszkę jest całkiem przyzwoita i dlatego też porównując cenę którą ty podajesz jako detaliczną ta którą widziałem w hurtowni wydaje mi się bardzo prawdopodobna.. i te 2000$ za które canon będzie sprzedawał im puszki też jest jak najbardziej możliwe bo dla hurtowni też musi coś zostać i jeśli podzieli się zyskiem pół na pół ze sprzedawcą detalicznym to każdy będzie zadowolony..

Reasumując: w Polsce powstanie fabryka tanich Canonów produkująca na potrzeby rzeczonej hurtowni komputerowej:rolleyes:
    Oj Arturs, Arturs...
    Poza tym zamiast się cieszyć że kilka źródeł podaje niską cenę to narzekasz co zwłaszcza w kontekście Twoich zachwytów nad puszką jest dosyć dziwne
    Reasumując.. oj Photographus Photographus
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 26-11-2008 o 23:17 Powód: Automerged Doublepost
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów