piszę co widzę w cenniku a nie to co mi się wydaje - z reguły wahania cenowe w tej hurtowni nie są zbyt duże (a to jedna z 3-4 największych hurtowni sprzętu komputerowego w Polsce) i skoro wystawili taką cenę..
Przez kilka lat handlowania z nimi nie przypominam sobie żeby drastycznie podnosili na róznie rzeczy cenę więc może i tak - jestem łatwowierny i "ulegam jakimś somnambulicznym wygibasom sprzedawców wirtualnego produktu" jak byłeś to uprzejmy określić.. chociaż przypomnij mi kto wczoraj do późna w nocy wrzucał sample z tego jak to określiłeś wirtualnego produktu ? może kojarzysz czasem kto to był panie Hyde czy może dr Jekyll
Więc tak - hurtownia to ABC Data żeby było wiadomo o czym mówimy..
w Action sprawdzę jutro.. więc jeśli "innastrańce" zechcę kupować u nas to podejrzewam że chętnie będą sprzedawać..
po drugie to cena HUROTOWA nie dla klienta z ulicy - żeby kupić tam cokolwiek musisz podpisać z nimi umowę i kupować stale miesięcznie za jakąś kasę itp. poza tym jeśli masz w stanach cenę ca 7900 (DETALICZNĄ) to jeśli cena HURTOWA jest na poziomie 7100 co daje około 12% marży to owszem - wg mnie to jest bardzo prawdopodobna cena, hesja dał podobną (imfoto - trochę ponad 7600 brutto).. taka marża zwłaszcza przy zapotrzebowaniu na ta puszkę jest całkiem przyzwoita i dlatego też porównując cenę którą ty podajesz jako detaliczną ta którą widziałem w hurtowni wydaje mi się bardzo prawdopodobna.. i te 2000$ za które canon będzie sprzedawał im puszki też jest jak najbardziej możliwe bo dla hurtowni też musi coś zostać i jeśli podzieli się zyskiem pół na pół ze sprzedawcą detalicznym to każdy będzie zadowolony..
Poza tym zamiast się cieszyć że kilka źródeł podaje niską cenę to narzekasz co zwłaszcza w kontekście Twoich zachwytów nad puszką jest dosyć dziwne
Reasumując.. oj Photographus Photographus![]()