Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Laminat Zobacz posta
    Jak ja przykładam to są identyczne.

5Dm1-5Dm2

animowany GIF

tutaj zdecydowanie szerzej D700
    D5m1-D700

animowany GIF
    Faktycznie można dostac oczoplasu, lepsza stała nakładka.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cała dyskusja o punktach AF skończy się jak wejdzie EVF. Wtedy pojawi się inna, w którym aparacie AF na zasadzie detekcji kontrastu jest szybszy i czy do wybierania miejsca ostrości lepszy dżojstik w Canonach czy wielopozycyjny przycisk w Nikonach

Początki nałogu
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Cała dyskusja o punktach AF skończy się jak wejdzie EVF. Wtedy pojawi się inna, w którym aparacie AF na zasadzie detekcji kontrastu jest szybszy i czy do wybierania miejsca ostrości lepszy dżojstik w Canonach czy wielopozycyjny przycisk w Nikonach
    Może wtedy jeszcze dołożą ECF'a?

Tak swoją drogą to zastanawia mnie, dlaczego w cyfrówkach nie zdecydowali się jeszcze na wdrożenie tego wynalazku? Muszę przyznać, że mi w EOS 50E bardzo dobrze się z tego korzystało w przypadku ujęć nie wymagających zbytniej szybkości AF'a. Szczególnie, że działało to zarówno w pionie jak i poziomie i wybierało się punkt okiem, a nie tak jak teraz w jednym przypadku jest kółko/dżojstik, a w drugim tylko kółko...

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kmleon Zobacz posta
    Może wtedy jeszcze dołożą ECF'a?

Tak swoją drogą to zastanawia mnie, dlaczego w cyfrówkach nie zdecydowali się jeszcze na wdrożenie tego wynalazku? Muszę przyznać, że mi w EOS 50E bardzo dobrze się z tego korzystało w przypadku ujęć nie wymagających zbytniej szybkości AF'a. Szczególnie, że działało to zarówno w pionie jak i poziomie i wybierało się punkt okiem, a nie tak jak teraz w jednym przypadku jest kółko/dżojstik, a w drugim tylko kółko...
    Ponieważ księgowi Canona schowali ten wynalazek jako extra ficzer przy marku któryśtam.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów