Przydałoby się, żeby - gdy nowy 5D faktycznie zostanie przetestowany przez użytkowników forum - zamknąć w cholerę ten wątek i otworzyć nowy, gdzie będą prawdziwe "pierwsze wrażenia", a nie przemyślenia na temat UFO. Nie wyobrażam sobie przeszukiwania tego tasiemca w poszukiwaniu sensownych informacji...
Myślę że tak się też stanie.
Zamieszczone przez nowart
Tak, jest też kilka "nie skopanych"... reporterka poruszających się ludzi przy 30mm na 1/30s i inne kwiatki...
może oszczędźmy sobie straty czasu i linkujmy zdjęcia, które naprawdę pokazują możliwiści nowej puszki bo taką galerię to z komórki można zrobić i nie wnosi ona NIC do tego wątku. Takich tendetnych linków za chwilę będzie drugie 3 tysiące
No też mi się wydaje, że rozwodzenie się nad tym jak ktoś spaprał zdjęcia to zupełna starata czasu. Przecież z jakością obrazków wychodzących z tej puszki nie ma to nic wspólnego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss." Kapitan Wagner