Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
Mylisz się. Mnie na przykład stać na ten aparat i planowałem go kupić, ale po przeczytaniu specyfikacji technicznej odechciało mi się i podobnie jak MMM uważam, że jest to aparat, który nie wnosi niczego nowego. Wypuszczając nową wersję tego samego modelu Canon nie poprawił żadnej z wad poprzednika, a jedynie dodał trochę bajerów, a ponieważ mam już swoje lata to takie bajery w ogóle mnie nie podniecają.

Podobnie jak MMM mam czym fotografować i dlatego mogę sobie pozwolić na czekanie na coś co będzie bardziej zaawansowane z fotograficznego punktu widzenia niż stare 5D. 5DmkII takim aparatem niestety nie jest. Aha i odpuść sobie pisanie, że mogę kupić 1Ds.

Dlaczego patrzycie na dodane funkcję jako bajery ? Są to narzędzia, które skłaniają potencjalnego nabywcę do zakupu.

Ile było narzekania na FF/BF - temat praktycznie znikł z powierzchni
Słaby wyświetlacz - temat znikł

Opcja Video - dla mnie spadła jak na zamówienie.
Oprócz robienia zdjęć produktów też kręcimy krótkie filmy pokazowe. Był w planach zakup jakiejś lepszej kamery. 5Dm2 wpasował tu się jak marzenie super manipulowanie głębią ostrości i niskie szumy.

Jak sądzę opcja video dla wielu użytkowników jest dużym plusem.
Jeśli komuś przeszkadza ta opcja jego zmartwienie, mi od razu podcięła myśli o D700.

Jakby zmienili AF do by nie było D3 i o czym by się rozmawiało na forum