Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta

Otóż, trzeba przyznać że to co obecnie dzieje sie wokoło 5dII to z profesjonalnym wprowadzeniem produktu do sprzedaży nie ma nic wspólnego. tym bardziej że jest to produkt kierowany do "swiadomego" usera i proste zabiegi (typu produkt niedostępny wiec pożadany) na nic tu sie nie zdadzą. targetowanie produktu do okręślonej "swiadomej fotograficznie" grupy userów to rzeczywiście wyzwanie bo tu liczy sie obrazek a nie bełkot marketingowy. dlatego też samplopodobne obrazki które sie ukazuję budzą podejrzenia że coś z tym obrazkiem jest nie tak jak być powinno. ja mam nadzieję że nie bedzie gorzej niż w 5D co przy tej rozdzielczości matrycy bedzie już sukcesem samym w sobie
myślę, że to jest właśnie celowe działanie marketnigowe skierowane na "świadomego " użytkownika. Jeśli się nie mylę to pojawi się napewno przed świętami (co by nie było duży procent obrotów by stracili) w dobrej cenie i w każdej ilości. Zresztą sam jeśli go nie kupię na f-rę do końca roku to w styczniu już będę co innego miał na f-rze