Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirAvalon Zobacz posta
    całe to gadanie o masakrycznym AF w 1D to jedno wielkie nieporozumienie. Dziwne, że posiadacze wyżej wymienionej puszki się skarżą, wszystko co złe wychodzi od tych, którzy nigdy tej puszki w ręku nie trzymali, a naczytali się opaczne.pl. Prawda jest taka, że nie ma w tej chwili lepszego canona, jesli chodzi o AF (bo ten w 1Ds jest w zasadzie taki sam). Po BEZPŁATNYM usunięciu usterki (właściwie tylko dla lepszego samopoczucia) po prostu nie można złego słowa na temat AF w 1D powiedzieć!

Jak czytam opinie na temat 1D to śmiać mi się chce, a jedynym powodem, dla którego nie kupię tej puszki (przynajmniej narazie) jest po prostu jegeo cena.

Żeby nie było nieporozumień - 1D nie posiadam, aczkolwiek miałem okazję bawić się tą puszką (bez naprawy 'usterki') i porównując 40D to przy tym zwykły śmieć!
    Tak sie sklada ze znam reportera ktory uzeral sie z wadliwym AI Servo w 1d mk III ktory po odebraniu z serwisu nadal nie dzialal jak nalezy, takze mozna poczytac opinie UZYTKOWNIKOW 1d mk III na amerykanskim forum canona jak gosc zmuszony zostal do trzykrotnej wymiany sprzetu i zaden korpus nie dzialal jak nalezy...administrator do dzis uzera sie z serwisem wysylajac im po raz nty body do korekty ktorej canon nie jest w stanie dokonac. Jakby byl to przypadek odosobiony tudziez 2, 3 glosy niezadowolenia to nie odezwalbym sie slowem. Jednak tak nie jest i proponuje ci poczytac opinie jeszcze raz podkreslam uzytkownikow zanim zaczniesz wypisywac takie bzdury bo to ze sie bawiles 5 min jedynka nie sprawi niestety ze twoja opinia bedzie nadrzedna. Tez sie bawilem 1d mk III i co z tego? Nie wiem czy slyszales ale wadliwy AF objawia sie w specyficznych warunkach...A smiac to sie mozesz tylko nie wiem czy tak samo smieja sie sportowi pros ktorzy wydali kupe kasy na nowe body i zmuszeni sa pracowac na starych 1d mk II bo nie moga sobie pozwolic na polowe poruszonych zdjec. Swoja droga to Canon chyba wyciagnal wnioski i nie wypusci po raz kolejny nie do konca przetestowanego korpusu...lepiej miec opoznienie niz wypuscic kolejna nieprzetestowana porazke.
    Ostatnio edytowane przez Glorf ; 14-11-2008 o 05:34

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów