Strona 224 z 315 PierwszyPierwszy ... 124174214222223224225226234274 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 231 do 2 240 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    nie ma co sie nakręcać bo wygląda na to że puszki jednak zdaża pojawić sie planowo czyli w listopadzie

No dobra Skoro bardziej wiarygodne są sklepy nie dla idiotów od największej europejskiej hurtowni to luzik
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    No dobra Skoro bardziej wiarygodne są sklepy nie dla idiotów od największej europejskiej hurtowni to luzik
    Spory w tej materii zweryfikuje kalendarz, a przy okazji Cichy "sprawdzi" na ile owa hurtownia jest wiarygodna:-P
    regulamin pkt 8

Domyślnie

Czyli z jednej strony mamy info z hurtowni (największej), z drugiej ze sieci handlowych, a z trzeciej Canon u siebie cały czas informuje o listopadzie jak terminie wypuszczenie na rynek.
    "Wszyscyśmy z płócien
    Rembrandta:
    To tylko kwestia
    Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uzależniony

Domyślnie

przecież tu nie chodzi o to kto kogo przechytrzy tylko o to żeby było normalnie. w tej chwili normalnie to znaczy że zgodnie z planami 5dII do kupienia bedzie w listopadzie .. swoją drogą parenaście dni temu znajomy kupował 50D i o ile w wiekszości "netowch" sklepów 50d był chwilowo niedostępny /jest o tym w wątku o 50d/ to w jednej z wymienionych już sieci zamówił i bez problemu odebrał po 2 dniach puszkę,a względem najtańszej ofery z ceneo przeplacił 160 zł czyli do przeżycia. a kupił własnie tam gdzie kupił bo po pierwsze 50d było dostępne, no i te raty 0% mu sie przydały. nie wiem. może i w dużych sieciach coś jednak zmienia sie na lepsze i dostrzegli że fotograf to calkiem wartościowy klient.;-)

w sumie akurat dla mnie to była zasadnicza sprawa zakup w listopadzie a jeśli nie to już na wiosne. . ale biorąc pod uwagę że dla wiekszości listopad nie jest strategicznym terminem to czy dostaną puszkę na koniec listopada czy w pierwszych dniach grudnia to już nie robi różnicy. ważne ze puszki w drodze i za moment pojawią sie na półkach
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 11-11-2008 o 01:14

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

dorzuce poszlake przemawiajaca za tymi grudniowymi dostawami:
    http://www.fotokonijnenberg.nl/news/...os_wereld.html
    zeby nie katowac tym dziwacznym jezykiem krotko o tresci:
    Canon robi duze warsztaty na caly Benelux. na miesiac przed gwiazdka. i ma prezentowac tylko i wylacznie 50D. ujmujac krotko: rece opadaja. a reasumujac: ktos dal paskudnie d... w tej firmie. i watpie, zeby byl to Canon w Amstelveen, ktory, bylo nie bylo, jest europejska forpoczta Canona...
    www albo tez flickr

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa/Łódz

Domyślnie

pracuje na 40D rzeczywiscie z ostrzeniem to ma problemy, troche ciemniej lub malo kontrastu to mozna zapomniec o dobrym zdjeciu, mialem poprzednio 400D i wydawalo sie mi ze 400D lepiej radzil sobie z polmrokiem niz 40D . czekam teraz na nowe 5D II zoabczymy co przyniesie los ..... o losie....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_D Zobacz posta
    pracuje na 40D rzeczywiscie z ostrzeniem to ma problemy, troche ciemniej lub malo kontrastu to mozna zapomniec o dobrym zdjeciu, mialem poprzednio 400D i wydawalo sie mi ze 400D lepiej radzil sobie z polmrokiem niz 40D . czekam teraz na nowe 5D II zoabczymy co przyniesie los ..... o losie....
    Chyba żartujesz? Jakich szkieł używasz? A może powinieneś oddać puszkę do serwisu?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_D Zobacz posta
    Masz coś zepsute. AF w 40D w kiepskim świetle spisuje się znakomicie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Dziś byłą prezentacja 5dm2 w sklepie (i zdaje się autoryzowanym serwisie Canona) ISS w Dublinie ( http://www.imagesupplysystems.ie/news.htm ). Niestety tylko do 17-tej, więc nie zdążyłbym po pracy :/ Zapowiadają sprzedaż pod koniec listopada, jak tylko będę mógł to się tam wybiorę i może coś dowiem...
    "Wszyscyśmy z płócien
    Rembrandta:
    To tylko kwestia
    Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")

Strona 224 z 315 PierwszyPierwszy ... 124174214222223224225226234274 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów