tylko bardzo rzadko ktoś sprzedaje sprzęt bo potrzebuje nagle kasy i pisze że niżej niż cena rynkowa. Najtaniej używkę widziałem za 18k
tylko bardzo rzadko ktoś sprzedaje sprzęt bo potrzebuje nagle kasy i pisze że niżej niż cena rynkowa. Najtaniej używkę widziałem za 18k
no dobrze. ale to jest chyba nieaktualne
jestem w miare bieżąco z cenami, bo ostrzę sobie pazur na ds3, ale ciągle włacza mi się to wewnętrzne nie, bo to nie jest aparat wart takich pieniędzy.
To był kolejny przykład
Może mam jeszcze Ci dać namiary na sprzedającego 1Ds Mark III który pocałuję Cie w pośladek za to że kupiłeś od niego III za 14 tyś.
Zamiast tu przesiadywać 24h na dobę może sam poszukaj w necie ofert.
Przepraszam Cie bardzo ale nie wytrzymałem.
Szacunek
Pozdrawiam
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
kurcze...
akurat się zastanawiam nad D700 vs 5D2, no i skłaniam się w stronę Canona, tylko i wyłącznie ze względu na relatywną taniość jego szkieł (24-70 + 70-200 + 135 + 50 wychodzi najtaniej właśnie w Canonie).
Sony ma fajne szkła, ale puszki nie do końca, Nikon ma świtne puszki, ale szkła ciut mniej - miałem nadzieję, że Canon, to będzie takie idealne połączenie - widzę, że jednak niekoniecznie :sad:
A choćby tutaj http://www.optyczne.pl/1355-nowo%C5%...to_Info_V.html
nie wiem jak teraz, ale przed zwyżkami $$, nowy DsIII w adoramie kosztował jakieś 16.5k - majac procz niego 2 body (co pozwala na odsylanie w ramach ew. gwarancji) to nie jest zla transkacja...
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
skoro opowiadasz pierdoły o mozliwości kupienia 1ds3 za 14 k to ja poprosiłem o przykłady. ty ich nie znasz, podajesz oferty nieaktualne - więc pora napisać, że piszesz bzdury, bo aktualnych ofert nie widzę. kończe ten idiotyczny eot, ale jeśli widziałbyś jakiegoś DS3 tak do 16 k to daj znać, moze być bez całowania mnie w d.. - i za ds'a i za info![]()
Ostatnio edytowane przez habakuk ; 06-11-2008 o 22:12
To był zły przykład. Oferta była cholernie ryzykowna. Facet nie zgadzał się na obejrzenie aparatu przed dokonaniem przelewu. Nie zgadzał się właściwie na żaden kontakt osobisty przed wysłaniem kasy na konto. Strasznie dziwny i niezbyt kontaktowy osobnik.
Nikt nie oczekuje od Ciebie załatwiania pocałunków w pośladek, ale nie pisz o rzeczach których nie weryfikowałeś osobiście. Kupienie nie zajeżdżonego Dsa3 z pewnego źrodła (z możliwością sprawdzenia przed zakupem, albo od wiarygodnego europejskiego sprzedawcy na ebayu) za mniej niż 15-16 tys PLN jest bardzo trudne.
Pentax K-5 II, Leica M9