Strona 210 z 315 PierwszyPierwszy ... 110160200208209210211212220260310 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 091 do 2 100 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

ale sie ten watek smieszny zrobil - niech to jakis mod podklei pod "5D i co dalej", bo przeciez, to wciaz to samo pieprzenie o dupie maryny

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta
    Porażką w sensie nikłymi zmianami do poprzednika szczególnie w najistotniejszych dziedzinach(coś jak obecne i nowe 5D). Czyli komuś kto posiadał 30D zmiana na "nowszy model" raczej się nie opłacała.
    Niemniej uważam, że ze wszystkich **D patrząc na czasy w których zostały wydane 30D był najciekawszym modelem!
    Ja dużo robiłem 20ką, ale sporo też 30ką i 40ką.... i 40 zdecydowanie wypada najlepiej.... zaraz potem 20ka... a 30ka na szarym końcu... szczególnie ten "żółty" wyświetlacz... no chyba że ja trafiłem taki egzemplarz....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ja też odpuszczam.... kupie starą 5 z wyprzedaży....na drugie body .. jak znalazł ps. ciekawe do ilu spadnie cena
    Ostatnio edytowane przez dpgstyle ; 06-11-2008 o 12:49 Powód: Automerged Doublepost
    i don' leave my home without my Canon

Domyślnie

Dobra, taaaaa...

Posiadacze 5D są konserwatywni, to dobre body, ale....
    Na szczeście nie mam dylematu czy mam się przesiadać z 5D na 5DMKII.

Poprostu kupię go i już.
    Nie będę stękał i narzekał, generując kolejny tysiąc postów.

Więcej optymizmu!
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dpgstyle Zobacz posta
    Ja dużo robiłem 20ką, ale sporo też 30ką i 40ką.... i 40 zdecydowanie wypada najlepiej.... zaraz potem 20ka... a 30ka na szarym końcu... szczególnie ten "żółty" wyświetlacz... no chyba że ja trafiłem taki egzemplarz....
    20D od 30D był wolniejszy, głośniej klapał lustrem, miał wyświetlacz wielkości znaczka pocztowego (w telefonie mam teraz większy), mniejszy bufor na serię, brak ISO w wizjerze i jeszcze pare dupereli mniej. Wymieniać 20D -> 30D sens był niewielki, ale pisanie że 20D był lepszy bo nie miał zafarbu LCD to trochę przesada

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GINN Zobacz posta
    .... Poprostu kupię go i już.

Więcej optymizmu!
    ja też na 100% kupuję ... dla mnie jest idealny ... robie zdjęcia a i często krótkie filmy do prezentacji multimedialnych 5D markII robiony jak na zamówienie tylko do wiosny poczekam bo dla mnie sezon się zaczyna
    jak się zielono robi ....

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GINN Zobacz posta
    Poprostu kupię go i już.
    ja tez. kwestia nie czy tylko kiedy, bo to od finansow rodzinnych zalezne.
    ale puszka jest perfect dla moich potrzeb.
    www albo tez flickr

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Ja tylko dodam, że z hongkongu w przed sprzedaży da się kupić 5dmkII za 10tyś w przeliczeniu na polskie. Dodam, że normalnie jest tanio, bo ostatnio miesiąc temu kupilem z tamtąd za 3 600 zł 35mm 1.4, chociaż w tym momencie już jest 4.600 zł . Wszystko drożeje :P Ale ja już akurat wszystko mam. No brakuje mi tego przeciętnego i przestarzałego aparatu 5D

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Ja tylko dodam, że z hongkongu w przed sprzedaży da się kupić 5dmkII za 10tyś w przeliczeniu na polskie. Dodam, że normalnie jest tanio, bo ostatnio miesiąc temu kupilem z tamtąd za 3 600 zł 35mm 1.4, chociaż w tym momencie już jest 4.600 zł . Wszystko drożeje :P Ale ja już akurat wszystko mam. No brakuje mi tego przeciętnego i przestarzałego aparatu 5D

nie ma co sprawdzac / przeliczac teraz zakupow z poza polski na zlote po ostatnich zawirowaniach i obecnej sytuacji na rynku finansowym (szeroko) wszystkie kursy maja sie nijak do "tej" rzeczywistosci do ktorej jestesmy przyzwyczajeni

wiekszosc z tych co umiarkowanie narzeka, sprzedala swoje stare piecde tuz po pojawieniu sie informacji o nowej piatce i/lub czeka na nowa piecde i tak jak za zwyczaj akustyk slusznie powiedzial, nie kwestia czy a kiedy jest istotna

moje plany to polowa roku, choc powiem, ze z bolem przyszlo mi przesiasc sie na trzystapiecdziesiatke
    z pozdrowieniami "69"

Uzależniony

Domyślnie

jak już tak planowo/zakupowo piszemy to jak dla mnie liczył sie zakup listopadowy. nawet jeśli przepłacony trochę z tytułu nowości. ale trudno ...skoro puszka najprawdopodobniej dopiero w grudniu to mnie to rybka i mogę czekać spokojnie do wiosny. a może w miedzyczasie jakieś 3d albo d3x anonsują?

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Ja tylko dodam, że z hongkongu w przed sprzedaży da się kupić 5dmkII za 10tyś w przeliczeniu na polskie.
    To nie lepiej dołożyć 4 tyś pln i kupić używanego 1Ds III ?

Strona 210 z 315 PierwszyPierwszy ... 110160200208209210211212220260310 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów