Manual do aparata: http://www.usa.canon.com/consumer/co...nloadDetailAct
Manual do aparata: http://www.usa.canon.com/consumer/co...nloadDetailAct
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
to kiedy w koncu bedzie ten 5d II w polsce ?
Moja CaroLina
Kręcenie FULL HD - dobra rzecz...
Przecież filmowej bety nie będę kupował, a zabierając aparat dostajemy 2 w 1.
Można używać lub nie.
Kiedyś bawiłem się w postprodukcję więc może czas odświeżyć trochę tę dziedzinę.
Dla mnie gadżet, ale przydatny na rodzinne wypady...
pewnie teraz wszyscy czytają tego manuala, coś ciekawego wyczytaliście? bo mi się jakoś wolno otwiera
mi wpadły w oko te "automatyczne optymalizacje świateł" - jeżeli to wypali, może być dosyć ciekawe
co do kurtyny i drabinki to moge sie jeszcze zgodzic, ale watpie aby Canon wyposcil kiedykolwiek inna puche niz seria 1D z dwoma slotami na karty pamieci
uszelniania to wiadomo, ze tez nigdy nie beda takie jak w 1D
ale jest dosc istotna sprawa, jakby 5D mial to wszystko to nazywal by sie 1ds markII
czyms body z nizszej polki musi sie roznic od 1D i ja wole aby to byly wyzej wynienione bajery niz jakosc obrazowania, (chyba tylko dabinka +/-3EV by sie przydala)
a mnie jedna rzecz zastanawia.. gość ze strony, którą przytaczałem jakiś czas temu - Bert Stephani dostał od Canona do pomacania 5DmII betę. Zastanawiam się co jest grane, że 2-3 tygodnie do sklepowej premiery a wszyscy tylk bety macają...
Może Canon poszedł po rozum do głowy - wypuścił betę, posłuchał jak świat na to zareagował i w finalnym produkcie zmieni to i owo (np. moduł AF ??)
Witam. Na optycznych link do instrukcji C5MkII po angielsku na razie
20D + 7D + 5DMK4 + 24-70/2,8LII, 70-200/2,8LIS, Art35/1,4, Art85/1,4, 430EX, 580EX, 055PROB+029
Wedle instrukcji wszystkie punkty AF są krzyżowe, a środkowy jest podwójnej precyzji. Komu wierzyć?
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"