Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Harnash Zobacz posta
    Przyznasz że ostatnio marketing Canona zachowuje się co najmniej dziwnie. Może tylko mi się wydaje a może nie. W każdym razie pod wpływem konkurencji (mam nadzieję) coś tam drgnęło i może doczekamy się zmian na lepsze. Oby.
    szczerze mowiac, to mi marketing Canona grzeje, bo jak juz kupuje jakis ich aparat, to ze wzgledu na bebechy a nie ladnie wygladajacy prospekt czy posmarowanie jednemu lub drugiemu testerowi sytuacja z ta firma jest bardzo przewidywalna: puszki nie beda z generacji na generacje wybajerzane ale matryce beda sie widocznie poprawiac.

jedyne co mi sie podoba, to ze ta przewaga w matrycach nieco zmalala i tytulem tego dzial rozpoznania rynku w Canonie moze wreszcie zyskac posluch i ta firma wespnie sie na swoje wyzyny i nieco te aparaty uzytkowo poprawi. z odwiecznego biadolenia na temat MLU sie wycofalem (bo LV robi praktycznie to co trzeba), ale takie rzeczy jak kurtynka do celownika, drabinka korekty do +/-3 EV, dodatkowy slot na karty SD, uszczelnienia... to powinno byc juz w pierwszym 5D...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ale takie rzeczy jak kurtynka do celownika, drabinka korekty do +/-3 EV, dodatkowy slot na karty SD, uszczelnienia... to powinno byc juz w pierwszym 5D...

co do kurtyny i drabinki to moge sie jeszcze zgodzic, ale watpie aby Canon wyposcil kiedykolwiek inna puche niz seria 1D z dwoma slotami na karty pamieci

uszelniania to wiadomo, ze tez nigdy nie beda takie jak w 1D

ale jest dosc istotna sprawa, jakby 5D mial to wszystko to nazywal by sie 1ds markII

czyms body z nizszej polki musi sie roznic od 1D i ja wole aby to byly wyzej wynienione bajery niz jakosc obrazowania, (chyba tylko dabinka +/-3EV by sie przydala )
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów