Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
Najbardziej rozbrajają mnie dziesiątki wypowiedzi jaka to świetna będzie nowa piątka i na pewno ją kupią, a nawet w rękach jej ludzie nie mieli...
Fakt, od 350D AF na pewno będzie przepaść.
No to i ja sie wypowiem. Na codzien "pykam" 350D (z przebiegiem ponad 90k). Mialem w reku 20D/30D/40D 1D Mark III 1Ds Mark III oraz 5D. Jak dla mnie puszki xxD sa super 5D jak na moje potrzeby - rewelacja (jakosc zdjec powala), 1D/1Ds to juz bajka jakosc zdjec i praca na tych puszakach to przyjemnosc (no chyba ze ktos "czai sie w trawie trzymajac w reku z podpietym 70-200/4 IS przez dluzszy okres czasu - rece opadaja). Moim zdaniem jakosc obrazu w 5D MkII nie powinna byc gorsza od 5D. A naogladalem sie zdjec i mam parcie na 5D. Wiadomo ze aktualni uzytkownicy chcieli by wiecej - no coz jest jak jest. Ja jako amator napewno sobe ta puszke kupie (w okolicach lutego-marca - jakos nie wczesniej). Za niewiele wieksze pieniazde wole sobie kupic MKII (poniewaz najtaniej obecnie w Dbasie http://www.dabs.com/productview.aspx...avigationKey=0 1959.99funciakow jesli odejme sobie od tego VAT to koszt wyjdzie mi 1617 funciakow czyli ~ 7250 PLN. Nie jest tak zle a napewno jakosc zdjec, praca AF bgeda dla mnie zancznie lepsze od 350D)