Bierzesz mnie za przykład? No więc popatrzmy czy się przypadkiem nie mylisz.
Nigdy nie napisałem, że chciałbym AF z 1ds w nowym 5D. Spodziewałem się AF na poziomie 40D lub trochę lepszego. Minimum 9 pkt krzyżowych i takie samo rozstawienie w wizjerze jak w 20D. Wychodzi więc na to, że już na początek moja opinia nie zgadza się z tym co napisałeś niby o mnie, ale idźmy dalej.chcialby aparat z AF 1ds
Uważam, że matryca 21 mpix w nowym 5D jest za duża. Ja takiej nie potrzebuje. W zupełności wystarczyłaby mi matryca 12 lub 16 mpix. Znowu więc nie trafiłeś ze swoim przykładem, już po raz drugi się myląc...matryca najlepiej ponad 20mpix
Nigdy nie wypowiadałem się na temat szumów w nowym 5D. Poziom szumów w istniejącym już sprzęcie jest dla mnie wystarczająco dobry. Znowu więc się nie popisałeś w swoim porównaniu, ale to jeszcze nie koniec...szumiaca na ISO 25.600 tak jak powiedzmy 5d na ISO 400
Uszczelki nie są mi do niczego potrzebne. Nigdy nie miałem z tym problemu chociaż mój aparat nie ma uszczelek i uważam to głównie za temat marketingowy, a nie użyteczny dla przeciętnego użytkownika ficzer.uszczeniolny
Czwarty raz pudło, a taki chciałeś być rezolutny...
Nie powiedziałem nigdy, że cena nowego 5D jest dla mnie za wysoka. Piąty raz kulą w płot i tak naprawdę to wychodzi, że wszystko co o mnie napisałeś jest nieprawdą i Twoim wymysłem.nei wiem co jeszcze aaa to wszystko najlepiej zeby kosztowalo 2.500 zl
Czyżbyś miał problemy ze zrozumieniem czytanego na forum tekstu?