kurczetak sobie czytam i czytam...i naprawde ponad 100 postow o niczym
najbardziej mi sie podobaja wady aparatu ktore sa przytaczane przezs niektorych forumowiczow...nie mowie o wszystkich oczywiscie zeby nie bylo
ale jedna rzecz mi wyszla po przeczytaniu all...ze przykaldowo pan Konrad (sorki za przyklad ale idealnie pasujesz do osoby o ktora mi chodzi)
chcialby aparat z AF 1ds matryca najlepiej ponad 20mpix szumiaca na ISO 25.600 tak jak powiedzmy 5d na ISO 400, uszczeniolny i wogole "full wypas" + nei wiem co jeszcze aaa to wszystko najlepiej zeby kosztowalo 2.500 zl i tak bylo by biadaczenie ze ze drogi i ze ktos bedzie czekal miesiac bo ceny spadna...tak z jednej strony szkoda wlasnie ze sa teraz takie czasy ze cyfra jest w takl przystepnej cenie...nie dosc ze pojawia sie mega duzo pseudo zawodowcow ktorzy jedynie dobrzy sa w teorii, narzekaniu i zbieraniu co to jak najlepszego sprzetu (co czesto widac po zdjeciach na portalach...) to jeszcze ciagle bedzie zle...
ciekawy jestem ile osob z tych focacych w dzisiejszych czasach by robilo zdjecia analogiem...albo zrobilaby 1000 zdjec z czego 2 wyjda fajne i juz sodowka wali w glowe bo maja wysokie oceny na portalach foto....
bleh...
sorki za OT ale naprawde wiekszosc z postow jest o niczym tutaj
a najwiecej narzekania...
a co do 5d mark II zaloze sie ze glownie slubni beda sie za niego brali
chociaz pewnei zaraz jakies riposty poleca w moim kierunku...
a tak zeby cos o AF powiedziec ze starej 5d...nie wiem robilem duzo rzeczy od
rajdow 4x4 w blocie deszczu az po regaty na zatoce + wyscigi skuterow wodnych z podpieta 500 na kolyszacym ribie...i ilosc zdjec nieostrych nie z mojej winy jest naprawde bardzo malo!! co do teatrow koncertow to sie nie wypowiadam nie robilem sorki![]()