Strona 139 z 315 PierwszyPierwszy ... 3989129137138139140141149189239 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 381 do 1 390 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Czytajac caly ten wywiad odnioslem wrazenie, ze to sa ludzie z jakiegos innego swiata Panowie maja conajmniej dziwne teorie. Czasem nawet humorystyczne
    ...EF-S is perhaps more appealing to the younger market and female market...
    50D - aparat dla nastolatkow i dam?
    .

Domyślnie

Jezeli bylo to przepraszam ale nie nadazam z czytaniem wchodzac tu od czasu do czasu ...
    http://www.usa.canon.com/dlc/control...articleID=2128

pozdrawiam

Coś już napisał

Domyślnie

no gdzies na poczatku tygodnia bylo o tym..musisz nadrobic zaleglosci

Domyślnie

Pewnie mówiąc o wielkości sensora nie chodziło im o fizyczne gabaryty sensora tylko o wielkość pola działania. Patrząc w tym świetle, gdy bierzemy pod uwagę mniejsze GO logiczne jest zastosowanie punktów AF o małym zasięgu działania. W takim razie mogliby zastosować układ o podobnym rozmieszczeniu i działaniu jak 40Di 50D, ale z dodatkowym wybieranym opcjonalnie punktowym o mniejszym obszarze działania -takim do ultra małej GO. No, ale to pewnie Bedzie w 5D MK III.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Czytajac caly ten wywiad odnioslem wrazenie, ze to sa ludzie z jakiegos innego swiata Panowie maja conajmniej dziwne teorie. Czasem nawet humorystyczne
    50D - aparat dla nastolatkow i dam?
    Te teorie nie są wcale dziwne. Wręcz dziwne jest dla mnie, że Ciebie to dziwi - że oni to tak postrzegają. Jeśli się weźmie oczywiście całość wypowiedzi. Zresztą w tym wywiadzie jest między linijkami sporo ciekawych rzeczy. Nie wielm czy akurat wyśmiewanie tego jest najlepszą formą analizy - no ale to już każdy podchodzi jak chce .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Te teorie nie są wcale dziwne. Wręcz dziwne jest dla mnie, że Ciebie to dziwi - że oni to tak postrzegają. Jeśli się weźmie oczywiście całość wypowiedzi. Zresztą w tym wywiadzie jest między linijkami sporo ciekawych rzeczy. Nie wielm czy akurat wyśmiewanie tego jest najlepszą formą analizy - no ale to już każdy podchodzi jak chce .
    Bawia mnie teorie, ktore maja za zadanie przykryc prawdziwe powody. Jesli sie zrozumie i przemysli ten tekst to porownanie spostrzezen ze slowami napisanymi wprost wywoluje usmiech.
    .

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Spojrzyj jeszcze okiem Amerykanina, a nie Polaka. Dla nich takie 50d to jak dla nas droższy kompakt (subiektywne zdanie, z resztą jak zawsze).

Uzależniony

Domyślnie

Hej, przynajmniej już wiemy dlaczego jedynki mają wbudowany grip - żeby AF się zmieścił

Początki nałogu
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Hej, przynajmniej już wiemy dlaczego jedynki mają wbudowany grip - żeby AF się zmieścił
    Ciekawe o ile większy był ten testowy model Corwin'a z 45 pkt AF... Czy on w ogóle istniał? Czy Corwin jeszcze żyje?

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Spojrzyj jeszcze okiem Amerykanina, a nie Polaka. Dla nich takie 50d to jak dla nas droższy kompakt (subiektywne zdanie, z resztą jak zawsze).
    szczerze mowiac to amarykanie bardzo dobrze licza i nie lubia przeplacac, wiec to, ze dla nich jest w miare tanio to nie znaczy, ze beda chcieli za to zaplacic.

Strona 139 z 315 PierwszyPierwszy ... 3989129137138139140141149189239 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów