Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Moja rada: przytakiwać, dać się wyżalić, podpuszczać na zmianę na d3
    A moja rada to słuchać Jarka. Ja posłuchałem i dzięki temu nie mam bana. :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Za pierwszą 5tkę zapłaciłem 12.000 (chyba jedna z pierwszych sprzedanych w FOTOIT, więc płaciłem za nowość). Za drugą, 14 miesięcy później 9600. Czyli na pewno nie będzie tak kolorowo, jak Wam się wydaje.
    No ale wtedy 5D nie miało żadnej konkurencji. Teraz, jaka jest taka jest, ale jest (cokolwiek miałbym na myśli). :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez SebaWolf Zobacz posta
    Przestaje czytac ten watek, dzis mialem koszmar ze AF w moim 5d przestal łapać całkowicie , czasami zdarza mi się to na żywca, ale szybko okazuje się że mam przełącznik na MF. Nawet nie wiecie jaką ulgę poczułem po przebudzeniu że to tylko sen był.
    Ja już od kilku dni dzień w dzień przeglądam wszystkie fotki jakie do tej pory zrobiłem piątką. Szukam błędów tego nędznego AFa... nie moge się doszukać. Ale wiem w czym rzecz. Cóż... łapy mi się dość solidnie trzęsą (jak wypiję, to przestają) - pewnie to kompensuje błędy AFa. :-)

Czy w związku z powyższym mogę twierdzić, że mam pierwszego na świecie Canona z wbudowanym ISem w body? Tylko że nie chodzi o body Canona tylko moje. ;-)
    Ostatnio edytowane przez hrabia_vader ; 25-09-2008 o 13:39 Powód: Automerged Doublepost
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów