Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez christ Zobacz posta
    Nowa piątka ma szanse "przejąć" cześć rynku filmowego, gdzie jest możliwość stosowania statywu a motyw rejestrowany jest w miarę statyczny... - filmy dokumentalne, produkcje "artystyczne" i inne, które mają mały budżet i mogą ustawić plan filmowy "pod piątkę"

Szkoda, że fachowcy z Canona nie pomysleli. Mogli by przejąć też część rynku nawigacji, odtwarzaczy mp3/4, GPS, telefon komórkowy mogli dać i koniecznie kalkulator z funkcją przeliczani walut oraz stoper... ;-)

A ja myślałem, że tu się o zdjęciach rozmawia...

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio Zobacz posta
    Szkoda, że fachowcy z Canona nie pomysleli. Mogli by przejąć też część rynku nawigacji, odtwarzaczy mp3/4, GPS, telefon komórkowy mogli dać i koniecznie kalkulator z funkcją przeliczani walut oraz stoper... ;-)
    .
    Poczekaj na następną puszkę

Mnie osobiście interesuje robienie zdjęć. Gdybym chciał kręcić filmy to bym sobie kupił kamerę.
    Mam wrażenie, że ta piątka napakowana ficzerami jest niejako aparatem dla mas (tych z kasą) natomiat D700 kierowany jest do bardziej świadomego fotografa.
    Poczekajmy jednak na sensowne testy. Może się okazać, że obrazowanie jest wciąż na wysokim poziomie.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów