-
sven,
to już mój ostatni wpis w tym wątku do momentu miarodajnych testów tego body.
chcę tobie i inny mającym (może słusznie) inną opinię niż ja ,zwrócic uwagę na jedną dziwną/śmieszną rzecz.
ja nie twierdzę, że af jest zły w takim wydaniu jak jest. nie kłócę się o to czy ma jeden "krzyż" czy dziewięć. myślę/zakładam , że jest porównywalny lub lepszy niż w 50d.
ja kwestionuje dwie sprawy:
1. w mojej opinii , w chwili obecnej ,w tym aparacie powienien być af z około 19-35 punktami af i jakością 50d (mechaniczną, nie ilościową co najmniej)
2.jesteśmy już dużymi chłopcami i w większości umiemy czytać specyfikacje techniczne , więc zarzucanie "kryrtykantom" oceniania na podstawie danych technicznych aparatu jest co najmniej tak samo dziwne jak "obrona czci i dobrego imienia canoana" także tylko i wyłącznie opierając się na tychże samych danych - prawda?
a jeszcze jedno , bo w międzyczasie kubaman napisal "po mojej mysli" , a ty sugerujesz żebractwo "narzekaczy". nikt nie chce za cenę 5d - 1d/1ds. chętnie (jak pisałem wcześniej) zapłacę 200$ więcej za odpowiadający mi (i moze inym) af. myślę , że podana przeze mnie specyfikacja tego "cudu" więcej kosztowac nie może.
pozdrawiam wszystkich serdecznie i nie wywołując dalszych niepotrzebnych przepychanek czekam na testy nowej, fajnej "piątki" canona
Ostatnio edytowane przez krisv740 ; 19-09-2008 o 23:16
canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić? 
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów