dlaczego? masturbacja jest ok![]()
dlaczego? masturbacja jest ok![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Ostatnio edytowane przez paweleverest ; 19-09-2008 o 19:12
A dlaczego miałby być pozycjonowany wyżej niz 40D? Logicznym wydaje się chyba, że skoro na poziomie 1D są dwie puszki dla różnego targetu to i na poziomie oczko niżej jest podobnie. Kolejne piętro niżej scala się to w jedna puchę xxxD a na parterze pałęta się gdzieś 1kD.
pozdrawiam
Kwestia "AF z jedynki", komentarz #370:
Zamieszczone przez hrabia_vader
Kwestia używania punktu centralnego, komentarze: #377, #615
Kwestia oceniania AF na podstawie specyfikacji, komentarze: #462, #480, #588
Jak widzisz cytatów trochę więcej jak trzy, więcej mi się szukać nie chce. Hrabio, Vaderze i psie Sabo nie idźcie drogą, nie idźcie tą drogą! Sądami mnie nie straszcie. Jestem w takim wieku, że nawet dentysty się nie boję.Zamieszczone przez hrabia_vader
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 19-09-2008 o 20:05
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jako ciekawostka: http://www.rp.pl/artykul/2,193252.html - tak na to patrzą zwykli (normalni) ludzie...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Faktyczna wada AF w 1D Mk III wygenerowała wszystkiego może półtora tysiaka postów.
Tutaj liczba podchodzi już pod pięć koła (wraz z Grzankowym "I co dalej..." - czuję jakieś ukłucie, ale trzymam się dzielnie, bo jak mawiał jeden klasyk: "The night of the [release], you may feel a slight sting. That's pride fucking with you. Fuck pride. Pride only hurts, it never helps."
PS
I jeszcze taka ciekawostka (takie luuźne skojarzenie) - dawno, dawno temu, w XIX w Niemczech mieszkańcy miast przygranicznych robili sobie ustawki - szło o "przyszłość matematyki" jedni bronili algebry liniowej Grassmana, takiej jaką ją znamy teraz (macierze, wyznaczniki), drudzy wersji Hamiltona (czyli jakieś straszne operatory - laplasjany etc.). Nie pamiętamy jakie był wyniki bitew - bo niezależnie od nich algebra liniowa przyjęła się m.in. dlatego, że słynny matematyk, Sylvester, wyjechał do USA i tam zaczął ją wykładać.
Kiedyś to się ludzie tłukli o ideały...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...